Animație grafică: cum s-a produs tragedia din Ovidiu. Scaunul copilei a zburat de pe banchetă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Incident de coşmar în localitatea Ovidiu, din judeţul Constanța, unde un şofer cu grave abateri disciplinare a ucis o copilă nevinovată, pe mama şi pe bunica acesteia.

Ploua, dar asta nu l-a împiedicat să circule cu viteză şi chiar să intre pe contrasens, de unde venea maşina în care se aflau victimele. Ce a urmat este pur şi simplu şocant.

Scandalos este ca în loc să coboare şi să vadă dacă se mai poate face ceva a fugit ca un laş şi s-a ascuns. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

El este şoferul care a provocat tragedia din oraşul Ovidiu. Poliţiştii au aflat repede că nu este un şofer disciplinat. A avut permisul suspendat pentru viteză şi a primit numeroase amenzi pentru viteză şi depăşiri pe linie continuă.

De această dată a pătruns pe contrasens fără să ţină cont că plouă iar asfaltul era ud şi a intrat frontal în autoturismul condus de o femeie de 31 de ani.

În maşină erau fetiţa ei de trei ani, mama şi sora. Imediat după accident, individul iresponsabil a fugit, însă un martor a reuşit să surprindă imaginile teribile.

Bunica şi mama fetiţei au murit pe loc. Copila a fost resuscitata cu disperare, însă eforturile salvatorilor nu au dat roade. Anchetatorii povestesc că scaunul în care se află cea mică a zburat pur şi simplu de pe bancheta din spate.

Singura că a scăpat cu viaţa este sora femeii de la volan însă şi aceasta este în stare critică la spital.

Şofer: "Nişte inconştienţi! Pe o asemenea vreme, părerea mea, ar fi trebuit mers foarte uşor, ce s-a întâmplat aici este o nenorocire!”

Responsabilul a fost prins la scurt timp după ce provocase tragedia. Se ascundea chiar sub podul pe care se petrecuse accidentul. Acelaşi martor a surprins momentul.

Bărbatul este din Satu Mare, are 33 de ani, este inginer şi administrează o firmă care face diverse lucrări pe autostrada A4. Poliţiştii au încercat să-l audieze toată noaptea.

Iniţial a recunoscut că s-ar fi aflat la volan, apoi a negat totul şi a revenit, de mai multe ori, asupra declaraţiilor.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Acasă, în Negreşti-Oaş, cei care-l cunosc sunt şocaţi.

Aurelia Fedorca, primar Negrești-Oaș: "De ceva vreme are afaceri în ţară, inclusiv în Constanța iar momentele acestea nefericite sunt nedorite."

Şoferul este cercetat pentru de ucidere şi vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO