Caz tulburător la Arad. Doi părinți susțin că băiețelul lor a venit mușcat de la grădiniță

copil mușcat Arad
specialarad.ro

Caz complicat la Arad, unde doi părinți afirmă că băiețelul lor de un an și opt luni a venit de la grădiniță cu nenumărate mușcături pe corp.

Băiatul - Vlad - a fost înscris la o grădiniţă privată în această toamnă. După numai câteva zile, adică la începutul lunii octombrie, părinții au observat primele mușcături. Susțin că situația a devenit mai gravă, iar săptămâna trecută au făcut public cazul.

Educatoarele susţin că atâta timp cât micuţul s-a aflat în grădiniţă nu au fost probleme şi nici nu a fost muşcat, relatează specialarad.ro.

 

Mama lui Vlad spune că totul a început în data de 9 octombrie 2017. Copilul era un pic răcit, dar ea a decis să îl lase la grădiniţa, mai ales că era ziua în care mergeau la pădure. Aceasta susţine că a primit un mesaj de la educatoare că Vlad e bine.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

„Mi se părea ciudat că mi-a scris, nu o mai făcuse de multă vreme. I-am răspuns că voi veni mai repede să-l iau. La ora 16 am fost la grădiniţă. O altă educatoare, care nu mi-l mai predase niciodată până atunci, mi-a spus că a fost una din cele mai liniştite zile ale lui. M-am bucurat să aud asta, deşi când l-am recuperat era plâns şi n-a mai vrut să mi se dezlipească de gât. Am ajuns acasă şi totul s-a desfăşurat normal, până la ora 17, când, în timp ce ne jucam, fiul meu şi-a dat şoşeta jos şi i-am văzut muşcătura de pe picior.

Observasem mai devreme câteva zgârieturi pe ambele mâini, la degete şi una mai mare pe urechea stângă, dar le-am pus pe seama ieşirii de la pădure. În acel moment m-am panicat şi am început să-l verific peste tot, cu un nod în gât. Am încremenit când i-am văzut spatele. Avea cinci muşcături vizibile, de puteai număra dinţii, şi încă vreo două pe şold.

Am sunat repede educatoarea, să-mi explice ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu ştie nimic, a fost un moment la dormitor când l-a auzit plângând, dar până să ajungă la el, nu mai era nimeni în preajmă şi nu şi-a dat seama de ce plângea. Între timp, m-a sunat şi cea de-a doua educatoare de grupă, care mi-a spus că surprinsese un moment la pădure când fiul meu a fost împins de către un alt copil, dar nimic mai mult. Pe lângă aceste explicaţii, a mai apărut una cum că poate fi muşcătură sau alergie cauzată de o omidă”, a declarat mama lui Vlad, pentru specialarad.ro.

Tatăl lui Vlad a decis să trimită un mail directoarei grădiniţei în care să îi explice toată situaţia. Totodată părinţii spun că l-au retras pe micuţ de la grădiniţă.

„Noi am depus o plângere penală în paralel, iar mai departe lăsăm organele abilitate să-şi facă treaba”, a mama băiatului. C

Rprezentanţii grădiniţei au spus că ei vor să discute cu părinţii şi că i-au chemat să clarifice situaţia: „Grădiniţa noastră funcţionează de peste 7 ani. Punem mai presus de orice siguranţa copilului, fizică şi emoţională. Cei mici sunt în permanenţă în prezenţa unui adult cât timp stau în grădiniţă. Avem încredere în personalul nostru şi am demarat de la bun început o anchetă internă pentru a afla ce s-a întâmplat în acest caz.

Ne arătăm, încă o dată, deschiderea faţă de familia lui Vlad pentru a discuta şi pentru a găsi împreună o explicaţie pentru cele întâmplate. Suntem părinţi înainte de toate, le înţelegem îngrijorarea şi ne dorim să fim alături de ei în această perioadă.

În paralel, alături de personalul nostru, facem tot ceea ce este posibil, cu mijloacele de care dispunem, să oferim şi partea noastră de adevăr”.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Educatoarea din Vrancea acuzată că a agresat copii a fost achitată
Educatoarea din Vrancea acuzată că a agresat copii a fost achitată

Educatoarea din Vrancea acuzată că a lovit mai mulţi copii într-o grădiniţă a fost achitată de judecătorii din Focşani.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.