Carambol cu 5 mașini și 3 răniți pe Autostrada Soarelui. Coadă pe kilometri întregi

Ultima actualizare: 14-06-2019 15:31

Traficul a fost îngreunat vineri pe Autostrada A2 București - Constanța, pe sensul spre litoral, din cauza unui accident în care au fost implicate 5 mașini. 

Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol! 

S-a circulat foarte greu pe Autostrada Soarelui după ce, la kilometrul 84, în zona localităţii Vlad Ţepeş, s-a produs un carambol cu cinci mașini. Trei persoane au fost rănite. Şi cât timp s-au desfăşurat cercetările, coada de maşini s-a întins pe kilometri întregi.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat vineri dimineață că pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 84, în zona localităţii Vlad Ţepeş a avut loc un accident în care au fost implicate cinci autoturisme.

Restricţiile de circulaţie pe A2 se ridică

 

Restricţiile de circulaţie instituite pe Autostrada Soarelui, pe sectoarele de drum pe care se derulau lucrări de reparaţii la partea carosabilă, se ridică începând de vineri şi până pe 15 septembrie, lucrările urmând să fie reluate după încheierea sezonului estival, informează CNAIR.

"Precizăm că pentru sectorul cu plăci de beton Bucureşti - Fundulea (km 12+000 - km 36+000) este menţinută restricţia de viteză de 80 km/h, pe ambele sensuri de mers. Menţionăm că pe toată perioada sezonului estival echipele de intervenţie rapidă (SMURDUL Autostrăzilor) vor monitoriza permanent autostrada şi vor interveni prompt acolo unde este cazul", scrie în comunicat.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO