Camion militar, aproape să cadă de pe un pod în Dej. Un soldat a ajuns la spital

Ultima actualizare: 09-12-2019 14:54
Camion militar, la un pas să cadă de pe un pod în Dej - 2
dejeanul.ro

Un camion militar a rămas suspendat pe marginea unui pod peste râul Someş, în urma unui accident în care a fost implicat, luni, la ieşirea din Dej.

"Am fost solicitaţi să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion-atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieşirea din municipiul Dej spre Bistriţa. A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la spital", informează ISU Cluj.

Potrivit ofiţerului de presă al Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, Andreea Mureşan, s-a constituit o comisie administrativă care să cerceteze evenimentul.

"Camionul militar aflat pe pod făcea parte dintr-un convoi care se deplasa într-o misiune de transport de la Prundu Bârgăului-Bistriţa spre Turda", a spus Andreea Mureşan.

Militarul transportat la spital a suferit leziuni în zona feţei şi este în stare stabilă, scrie Agerpres.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO