Bucureștiul, transformat într-un „regat de gheață” după freezing rain. FOTO

Ultima actualizare: 28-01-2019 10:03

Pe lângă neplăcerile cauzate de fenomenul freezing rain, natura ne-a oferit şi un spectacol mai puţin întâlnit chiar şi iarna, în Capitală.

Fotografiile au inundat reţelele sociale, iar cele mai reuşite au primit mii de aprecieri.

Aşa s-a văzut Capitala prin ochii internauţilor - un imens oraş îmbrăcat, ca la un semn, într-un strat de gheaţă. Ateneul, de pildă, a fost „încadrat" într-o rama de cleştar. Atât de impresionanţi au cei ce au văzut fotografia, încât norocosul ce a suprins-o a primit, în doar cinci ore, aproape 500 de aprecieri. 

Înţepeniţi sub greutatea gheţii, arborii care au „rămas în picioare" oferă o privelişte de vis - mai ales în parcuri. Până şi banalele bănci, păr acum decupate din filmul „Ice Age”. Totul spre încântarea fotografilor, care s-au oprit să le imortalizeze.

Măceşele roşii, prinse sub stratul gros de gheaţă, i-au atras pe amatorii de fotografie, care au strâns numeroase aprecieri pe reţelele sociale. Nici brazii nu au rezistat naturii şi au îmbrăcat haina rece şi transparentă a gheţii . La fel de încremenite sunt şi frunzele copacilor, care peste noapte s-au transformat în flori de gheaţă.

Cele mai multe vizualizări au adunat însă poveştile de o zi de pe Facebook sau Instagram. Acolo, internauţii au postat în voie fotografii din regatul de gheaţă instalat în Capitală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO