Bebeluș de opt luni din Vaslui, opărit cu ceai. Cum a ajuns la aragaz

06-03-2019 07:28

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru ca un bebeluș de opt luni dintr-o localitate din Vaslui să se aleagă cu arsuri pe 20 la sută din suprafața corpului.

Micuțul a vărsat pe el ceai fierbinte dintr-un ibric și a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Bunica bebeluşului povesteşte că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Micuţul mergea de-a buşilea prin casă, iar în momentul în care a ajuns în dreptul aragazului a atins ibricul şi lichidul fierbinte a căzut peste el.

Femeia era în încăpere şi i-a sărit imediat în ajutor. Fără să stea pe gânduri, l-a dus la spitalul din Bârlad.

Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Bârlad: "Este vorba de un copil de 8 luni, care a fost adus la CPU cu arsuri de gradul doi, pe hemitorace şi pe braţul drept. După stabilizare, a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti."

Băieţelul este crescut de bunica pentru că mama lui este plecată la muncă în străinătate. Vecinii spun că femeia are grijă de nepot şi ca întâmplarea nu este decât un accident nefericit.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO