Bătrână tâlhărită și violată în propria locuință. Agresorul a fugit cu toți banii femeii

Ultima actualizare: 26-11-2019 17:51

O bătrână de 72 de ani din judeţul Bacău a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacată în propria casă de către un necunoscut. Tânărul a violat-o şi i-a luat toţi banii pe care i-a găsit în casă.

Femeia a reuşit, totuşi, să le dea indicii clare poliţiştilor, care l-au prins în scurtă vreme pe suspect. Este vorba de un băiat de 18 ani din sat, care acum a ajuns în arest.

Bătrâna care locuieşte în comuna Blăgeşti se pregătea de culcare, când s-a trezit peste ea în casă cu tânărul violent. Individul a împiedicat-o să strige după ajutor şi a început să o lovească, întrebând-o unde îşi ţine banii. După ce i-a luat toate economiile, a violat-o pe biata bătrâna.

Maria Colcoz, sora victimei: "Când am ajuns acolo am văzut lume la poartă. Mi-au zis vecinii că a fost bătută şi violată. Era şi ea la poartă era foarte speriată. El a fugit. Prin grădină a intrat, prin grădină a ieşit".

Bătrâna fără apărare a fost o victimă sigură pentru tânărul agresor. Nu a putut cere ajutor decât după ce l-a văzut plecat.

Maria Boboc, vecină: Cât putea să se apere o femeie la 80 de ani?
Reporter: Băiatul a mai făcut rele?
Maria Boboc: Da nu e la prima abatere.

Îndată ce-au examinat-o, medicii de la Spitalul judeţean de urgen'e au hotărât să o interneze.

Mirela Romaneț, Spitalul Judeţean Bacău: "Pacienta a ajuns în stare destul de gravă şi este internată pe secţia de cardiologie cu un sindron coronarian acut şi fracturi costale în urma unei agresiuni. În prezent este supravegheată îndeaproape de medici."

Între timp, suspectul de 18 ani a fost prins!

Constantin Colcoz, cumnatul victimei: "A povestit că a intrat pe punte şi a sărit gardul. A zis că ea s-a dus la păsări să închidă şi după ce a închis poarta s-a dus în urma ei. Când a intrat în casa s-a dus peste ea. I-a luat banii care îi avea în portofel, 250 de lei."

Gabriela Ciobanu, IPJ Bacău: "Poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 18 ani din Blăgeşti, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată viol şi lipsire de libertate în mod ilegal."

Tânărul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO