Băsescu, despre condamnarea lui Niță: ”Cine nu sare nu primește condamnare”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018 09:57
Categorie: Stiri Politice
Traian Basescu

Traian Băsescu comentează condamnarea lui Constantin Niţă la închisoare cu executare, spunând că fostul ministru a fost denunţat de Urdăreanu, care l-a denunţat şi pe Ludovic Orban, achitat însă.

"Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare", spune Băsescu.

"Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat.

Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare. PS - doar observ şi eu", scrie Băsescu pe Facebook, vineri dimineaţă, postarea fiind intitulată "Cine nu sare primeşte condamnare".

Judecătorii Instanței Supreme au decis o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru Constantin Niță.

Decizia este definitivă. Decizia instanţei este definitivă, iar fostul ministru a fost încarcerat la Penitenciarul Codlea.

Sursa: StirilePROTV

4 ani de închisoare pentru Constantin Niță, fostul membru PSD decorat de Ion Iliescu
VIDEO PROTVPLUS.RO