Bărbat reținut după ce a încercat să-și ”convingă” cu cuțitul fosta iubită să se întoarcă la el

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bărbat de 42 de ani, din Târgovişte, a fost reţinut de poliţişti, după ce a dat buzna în locuinţa părinţilor fostei sale iubite. Femeia de 30 de ani l-a reclamat pe individ că ar fi agresat-o şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit ca să se întoarcă la el.

Mai mult, suspectul este acuzat şi că le-ar fi spus părinţilor tinerei că le va incendia casa dacă o mai ţin acolo pe fiica lor. Bărbatul însă neagă toate aceste izbucniri.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an. Femeia, care are doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 8, din prima căsnicie, s-a mutat împreună cu cei mici la noul iubit. Numai că nouă relaţie nu a fost nici pe departe ce visa.

Georgiana Duță, sora reclamantei: ”Multe necazuri de când a plecat la el, a amenințat-o cu cuţitul. A venit peste părinţii mei, a intrat peste ei să îi ucidă, să îi omoare, i-a ameintat cu focul la casă, că omoară toată familia.”

Sătulă de certuri şi scandaluri, dar şi pentru că ar fi fost lovită, tânăra a decis să îşi ia copiii şi să se întoarcă la părinţii ei. Numai că fostul iubit a venit după ea şi a început un nou scandal.

De teama bărbatului, întreaga familie şi-ar fi părăsit casa şi s-ar fi adăpostit pe la rude. Avocata suspectului susţine însă că bărbatul nu a fost violent şi că s-a dus la părinţii femeiii ca să-i întrebe dacă ştiu unde este ea.

Raluca Ştefan, avocata suspectului: ”Clientul meu s-a dus în mod paşnic, a bătut la uşă. Soţia a plecat de acasă, nu l-a anunţat că pleacă. Nici n-a bătut-o, nici n-a făcut scandal.”

Inspector principal Alexandra Niculae, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ”Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi violare de domiciliu.”

Judecătorii au decis însă că bărbatul să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO