Bărbat din Gorj, bătut de vecini după ce i-a prins la furat de lemne. "Mă omora cu cuţitul"


Ultimul update: Vineri 10 Ianuarie 2020 17:24
Data publicarii: Vineri 10 Ianuarie 2020 16:34
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat de 55 de ani din judeţul Gorj susţine că a fost bătut crunt de un consătean pe care l-ar fi prins la furat de lemne în pădure.

Incidentul s-a petrecut cu o săptămână în urmă, dar abia vineri poliţiştii au făcut verificări în padure, după ce victima a povestit în sat prin ce-a trecut.

Victima povesteşte că în ziua incidentului ar fi văzut trei săteni care tăiau lemne în pădurea de la marginea satului. L-a chemat pe pădurar ca să ia măsuri, dar hoţii au apucat să fugă. Unul dintre ei, care l-a mai bătut şi în trecut, ar fi sărit şi acum la el.

Nicolae Pârvu, victimă: "Mă omora domnule cu cuţitul, e tânăr, faţă de mine. Are 40 de ani. Dă domnule cu pumnul, nu băga cuţitul sau cu părul, aşa mişeleşte."

Totul s-a întâmplat pe un deal, departe de sat.

Nicolae Pârvu: "El a coborât pe aici în jos, zicând 'stai, fir-ai al dracu, că te omor' şi una alta. Ce să mai, unde să mai fug. M-am luptat, mi-a dat de două ori în cap aici, mi-a spart capul şi apoi m-am luptat cu el cu mâinile."

Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale şi a obţinut şi un certificat medico-legal. Pădurarul spune că nu ştie despre ce este vorba.

Cosmin Cărăvan, pădurar: "Nu am văzut pe nimeni pe acolo - nu aveţi idee nici cine l-a lovit pe domnul Pârvu. Nu am idee, atâta timp cât nu am fost acol,o nu pot să spun cine l-a lovit."

În schimb, în pădure, sunt semne că arborii ar fi fost tăiaţi de curând.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: "Ca urmare a unei sesizări primite prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente."

În anchetă s-a implicat de astăzi şi Garda Forestieră. Sunt căutaţi şi agresorii bărbatului, dar şi cei care au tăiat lemne ilegal.

Tags: gorj, batut, padure,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33