Audi Approved :plus este noul program dedicat mașinilor rulate, prin care Audi scoate la vânzare o gamă de autovehicule SH premium trecute prin 110 puncte de verificare și cu 12 luni garanție.

Gama include exclusiv autovehiculele Audi cu istoric cunoscut, care au fost supuse verificărilor atât la exterior, cât și la interior. Fiecare autoturism trece prin exact 110 puncte de control prin care este evaluat. Iar în cazul în care sunt necesare lucrări de service, pentru acestea se folosesc doar piese originale Audi, ce beneficiază de doi ani garanție. Astfel Audi Approved :plus promite o garanție a calității și o experiență premium pentru clienții săi.

Printre beneficiile programului, se numără și numeroasele opțiuni de finanțare. Cu experiență locală de peste 15 ani în finanțarea și asigurarea auto, Porsche Finance Group Romania oferă o gamă completă de produse pentru autoturisme: credit auto, leasing financiar, leasing operațional, asigurări și management de flote. De asemenea, Audi pune la dispoziția clienților săi programe de trade-in și buy-back.

Iar în privința asigurării, clienții pot opta pentru asigurare CASCO proprie prin Porsche Asigurări fără pierdere de timp, cu acoperire internațională și cu reparații efectuate în service-uri autorizate de producător, cu piese originale.