Aterizare de urgenta a unui Boeing 787 Dreamliner pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a intamplat cu cei 254 de pasageri


Ultimul update: Marti 12 Iulie 2016 07:35
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2016 14:30
Categorie: Stiri actuale

Cei 254 de pasageri ai cursei de la Oslo care a aterizat de urgenta pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni au fost debarcati si vor pleca spre Doha cu alta aeronava a companiei Qatar Airways.

Cei 254 de pasageri, care dupa aterizare au ramas in aeronava, pe timpul verificarilor tehnice, au fost debarcati si astepata o alta cursa a companiei Qatar Airways, cu care vor ajunge la destinatie, a precizat Teo Postelnicu.

Un avion cu 254 de pasageri care zbura de la Oslo la Doha a aterizat de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni din cauza unei probleme la un motor, a declarat Teo Postelnicu, de la Biroul de comunicare al aeroportului.

Pilotul aeronavei Boeing 787 Dreamliner, a companiei Qatar Airways, a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni. Aeronava, care are 254 de pasageri la bord si mergea de la Oslo (Norvegia) la Doha (Qatar), a aterizat in siguranta, la ora 14.08, a precizat Teo Postelnicu.

Din primele informatii rezulta ca aterizarea a fost ceruta din cauza unor probleme la unul dintre motoare, insa in urma verificarilor care vor fi facute pe Aeroportul Otopeni, se va decide ce probleme sunt la aeronava.

Teo Postelnicu a precizat ca toti pasagerii sunt in siguranta si au ramas in aeronava pe timpul verificarilor, la finalul carora se va decide daca vor continua zborul cu aceeasi aeronava sau cu o alta care va fi pusa la dispozitie de compania Qatar Airways.
 

Tags: oslo, doha, boeing,

Un presupus pasager clandestin, gasit mort in trenul de aterizare al unui avion Brussels Airlines
Doua aeronave Ryanair si Germanwings au cerut aterizare de urgenta la Bordeaux
VIDEO PROTVPLUS.RO