Accidente în lanț, pe DN7. Viteza a făcut mai multe victime pe șosele

Ultima actualizare: 27-09-2019 09:34

Un bărbat de 48 de ani a murit și alte cinci persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident în lanț pe DN7, în județul Vâlcea.

În carambol au fost implicate 4 mașini, într-o curbă deosebit de periculoasă. Unul dintre șoferi a apăsat prea tare pedala de accelerație, iar din cauza ploii și a carosabilului ud, a derapat și a pătruns pe contrasens.

Din nefericire, bărbatul de 48 de ani a murit, iar alte 5 persoane, printre care și un copil de 4 ani, au fost transportate la spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Parte de un sfârșit tragic a avut și un bărbat, de 46 de ani, tot pe DN 7, dar în județul Argeș, după ce a avut loc un alt accident în lanț între 3 autoturisme și un camion.

Doi copii, de 2 și 5 ani au suferit atac de panică și au fost transportați, împreună cu mama lor, la spitalul județean de urgență din Pitești.

Alte două victime au primit îngrijiri la fața locului. Polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru ambele accidente.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO