Accident rutier in Alba Iulia. O femeie insarcinata a ajuns la spital si doi soferi vor avea dosar penal

Dată publicare: 07-09-2014 11:07
Dată actualizare: 10-09-2014 07:03


Trei persoane, printre care si o femeie insarcinata, au ajuns la spital dupa un grav accident rutier la Alba Iulia.

Totul din vina unui taximetrist care nu a acordat prioritate la intrarea de pe o strada laterala si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar. Aceasta din urma a ricosat apoi in alte doua autoturisme parcate. Spre surprinderea politistilor, soferul care nu a avut nicio vina era baut.

Accidentul s-a petrecut pe una dintre cele mai circulate strazi din Alba Iulia. Taximetristul care avea in masina o clienta, o tanara de 24 de ani, insarcinata, nu s-a asigurat cand intrat pe soseaua principala si a fost izbit in plin de un alt autotursim.

Masina soferului care circula regulamentar a fost apoi aruncata in alte doua autovehicule parcate.

"Am auzit bubuitura si frana, sunet de frana si cand am iesit afara masinile toate patru erau lovite si doamna insarcinata din taxi nu se simtea bine si am sunat la 112", a spus una dintre proprietarele masinilor lovite.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, dar si un echipaj de la descarcerare. Taximetristul in varsta de 56 de ani a fost scos din masina de pompieri, apoi medicii l-au dus la spital. Tot acolo au ajuns tanara insarcinata, dar si celalalt sofer, care s-a dovedit a fi baut.

"Pe numele conducatorului auto care desfasura trasport in regim de taxi a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub acuzatia de vatamare corporala din culpa. Nu a respectat indicatorul stop si nu a acordat priorietate de trecere", a informat Dan Toma, Politia Rutiera Alba.

Chiar daca nu a fost el vinovat de producerea accidentului si celalat sofer risca sa fie sanctionat, deoarece a condus baut.


VIDEO PROTVPLUS.RO