Accident grav pe DN2, în apropierea Capitalei. Starea celor 14 răniţi

23-09-2019 10:27


Paisprezece persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident care a avut loc pe DN 2, între Bucureşti şi Urziceni, în zona localităţii Şindriliţa.

UPDATE 10:25 14 victime ale accidentului au fost transportate la unități sanitare din București:

- 8 pacienți la Spitalul de Urgenţă Floreasca

- 2 pacienți la Spitalul Elias

- 4 pacienți la Sf. Pantelimon.

Din cei 8 pacienți de la Spitalul Floreasca un pacient se află în stare gravă, intubat, în comă, în Reanimare Neurichirurgie, iar un pacient va rămâne pe secția de ortopedie.

 

Un număr de 14 persoane au fost transportate la mai multe spitale de urgenţă, în urma unui accident între un microbuz şi o autoutilitară care a avut loc, luni dimineaţa, în satul Şindriliţa din comuna Găneasa, potrivit ISU B-IF.

Conform sursei citate, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

"Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale", au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti - Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO