A pierdut 80.000 de lei la păcănele, apoi s-a plâns la 112 că a fost jefuit

06-08-2018 23:10


pacanele

Un agent de vânzări din judeţul Maramureş a reclamat la 112 un furt imaginar, ca să ascundă faptul că a pierdut banii la jocuri.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, agent de vânzări al unei societăţi comerciale din Maramureş, este cercetat penal după ce a alertat în fals autorităţile sunând la 112 şi anunţând că i-a fost furată suma de 80.000 de lei din maşină, în realitate acesta pierzând banii la jocurile de noroc, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Florina Meteş.

"În urma cercetării demarate de poliţişti s-a stabilit că tocmai reclamantul şi-a însuşit suma de bani reclamată ca şi furată. Tânărul şi-a recunoscut fapta. Banii, care reprezentau încasările din cursul lunii iulie, au fost pierduţi la jocurile de noroc iar furtul a fost înscenat pentru a se justifica administratorului societăţii. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării tuturor împrejurărilor comiterii faptei", a spus reprezentanta IPJ Maramureş.

Potrivit acesteia, tânărul a menţionat că furtul banilor s-ar fi produs pe raza oraşului Seini, după ce a lăsat deschis geamul maşinii pentru a merge într-un magazin. Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO