A filmat momentul in care este pus sa plateasca, la casa, un alt pret decat cel afisat la raft. Reactia Kaufland. VIDEO

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55
Produs Kaufland

Un roman a filmat momentul in care este pus sa plateasca un alt pret decat cel afisat la raft, pentru un produs de curatenie.

Barbatul a cumparat balsam, iar pretul afisat era de 17,99 lei. Cand a ajuns la casa insa, vanzatoarea i-a transmis ca trebuie sa plateasca 19,99 lei.

Persoana care filmeaza sustine ca a mai semnalat problema si seara trecuta, insa nu s-a luat nicio masura. Drept urmare, cere sa vorbeasca cu directorul.

Ulterior, o reprezentanta a Kaufland ii transmite ca intr-adevar, are dreptate, si cheama pe cineva din conducere pentru a discuta. Insa in momentul in care observa ca este filmat, reprezentantul refuza sa lamureasca problema pana cand nu este inchisa camera.

1.5 milioane de vizualizari a strans filmarea pe Facebook, in mai putin de o zi, iar Kaufland a reactionat pe Facebook:

"Dragi clienti, in ultimele ore a fost publicat si distribuit un video in care se semnaleaza o diferenta intre eticheta de la raft si pretul de la casa de marcat. Dorim pe aceasta cale sa subliniem faptul ca oricât de mult ne-am dori sa fim perfecti, suntem oameni si uneori pot aparea erori.

Cristi, ne cerem scuze si te asiguram ca nu e o practica a magazinelor noastre. Te invitam o zi la Kaufland, pentru a vedea ce presupune activitatea din magazin si sa iti ascultam ideile. In plus, vrem sa ne revansam pentru situatia neplacuta pe care ti-am creat-o si iti propunem ca pentru fiecare eticheta de pret neactualizata pe care o gasesti, sa donam 500 de lei unei cauze sociale alese de tine. Ce parere ai?", a transmis Kaufland.

Ulterior, departementul de Relatii Publice al Kaufland a trimis un punct de vedere oficial cu privire la situatia inregistrata si semnalata pe retelele sociale:

"Pozitia companiei Kaufland Romania

Ca urmare a articolului, Kaufland Romania transmite urmatoarele precizari:

Acum doua zile in magazinul din Timisoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectata si diferenta de pret a fost restituita clientului. Ulterior, am demarat verificari suplimentare a tuturor etichetelor din magazin.

Ne cerem scuze pentru neplacere, a fost o eroare umana si va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a limita si preintampina astfel de situatii, care ne dorim sa nu se mai repete.

Corectitudinea etichetelor la raft reprezinta o prioritate pentru noi, iar in fiecare magazin avem echipe dedicate care le controleaza zi de zi.

Clientii care au cumparat in aceste zile din magazinul din Timisoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promotie, se pot intoarce cu bonul de casa la Biroul de Informatii din magazinul din Timisoara pentru a primi diferenta de pret de 2 lei.

De asemenea, rugam clientii care sesizeaza astfel de situatii sa se adreseze pentru rezolvare la numarul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 - 18.00, sau la Biroul de Informatii din magazine."

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO