5.000 de romani au serbat 1 Decembrie la Primaria sect 2. Basescu a gustat din fasolea ostaseasca

Ultima actualizare: 22-10-2012 12:00

Peste 5.000 de bucuresteni au participat la evenimentele organizate de Ziua Nationala, de catre Primaria sectorului 2 al Capitalei, autoritatile locale pregatind 16.000 de portii de fasole cu costita si tuica fiarta.

"Peste 5.000 de bucuresteni au participat joi, 1 decembrie, alaturi de primarul Neculai Ontanu, la sarbatoarea prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei, eveniment marcat de prezenta presedintelui Romaniei, Traian Basescu care a dorit sa guste din traditionala fasole ostaseasca oferita de Primaria Sectorului 2 tuturor invitatilor", informeaza autoritatea de sector.

Printre participanti s-au aflat ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si primarul sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone.

Pentru cel de-al unsprezecelea an consecutiv, edilul sectorului 2 a organizat o serie de activitati specifice, prilejuite de aniversarea Zilei Nationale a Romaniei, ocazie cu care i-a invitat pe romanii patrioti, dornici de sarbatoare, sa i se alature la Primaria Sectorului 2 pentru a marca cum se cuvine evenimentul. 16.000 de portii din traditionala masa ostaseasca romaneasca formata din fasole cu costita si tuica fiarta au fost pregatite pentru a fi oferite gratuit bucurestenilor ce i-au fost edilului alaturi la sarbatoarea zilei de 1 Decembrie, arata sursa citata.

Autoritatile locale au amenajat 21 de corturi ostasesti in toate cartierele sectorului 2, unde s-au servit gratuit portiile de fasole cu costita si tuica fiarta tuturor bucurestenilor prezenti la marea manifestare dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO