4 maşini avariate din cauza unui şofer de 81 de ani, în Ploieşti

Dată publicare: 14-05-2018 16:17
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


La 81 de ani, un şofer din Prahova a provocat haos într-o intersecţie intens circulată de pe centura de vest a Ploieștiului.

 

 

Bărbatul a virat brusc la stânga fără să mai dea prioritate maşinilor care circulau regulamentar. Patru autoturisme au fost avariate şi din păcate vârstnicul şofer s-a ales şi cu răni grave. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

Pompierii militari l-au scos pe bătrân din maşină, apoi medicii de la ambulanţă i-au acordat primul ajutor. Şoferul estre lovit în piept, are un traumatism la coloană vertebrală şi mai multe fracturi.

Martorii spun că şoferul de 81 de ani a ignorat o regulă elementară. În ciuda aglomeraţiei şi a vitezei cu care se circula pe această porţiune de drum, a virat la stânga fără să se asigure.

Valentin Dobre, şofer: “Omul acela cred că este inconştient. Era coloană de maşini și pur şi simplu s-a băgat în stânga şi a intrat. Omul ăsta, săracul, a reacţionat puţin, a făcut dreapta şi s-a oprit în mine…”

4 maşini au fost avariate în urma impactului.

Bogdan Mihai, şofer
: “Un domn de 81 de ani probail că n-a mai reacţionat cum trebuie, s-o fi speriat, bine că suntem întregi.”

George Mihai, agent şef principal, Poliţia Rutieră Prahova: ”Se pare că acest accident de circulaţie s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.”

Traficul a fost îngreunat în zonă zeci de minute până când echipajele de urgenţă au încheiat intervenţia.

Sorin Licu, ISU Prahova: “S-a intervenit pentru asigurarea zonei la un accident produs pe centura de vest, un accident între două autoutilitare şi două autoturisme în urma căruia a rezultat o victimă.”

Din nefericire în această zonă accidentele sunt foarte frecvente. Tocmai de aceea autorităţile judeţene vor să construiască în această intersecţie un pasaj rutier.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO