2 mașini, lovite de o a treia când așteptau la semafor. O persoană a murit, două sunt grav rănite

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

A fost mobilizare de forţe, duminică seara, în Sectorul 1 al Capitalei. Două maşini oprite la un semafor au fost lovite de un autoturism care, spun martorii, nu ar fi frânat.

În urma impactului, patru persoane au ajuns în stare gravă în grijă medicilor. Una dintre victime, o femeie aflată în maşina prinsă la mijloc a murit, în ciuda eforturilor făcute de doctori.

Conducătorul auto care ar fi provocat totul avea o alcoolemie de 0,78 alcool pur în aerul expirat.

Pompierii, chemaţi de urgenţă, duminică seara, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti din Sectorul 1 al Capitalei, au intervenit contracronometru pentru a elibera victimele din autoturismele implicate în accident.

Șofer: „Eram pe loc, oprit la semafor, a oprit şi Loganul în spatele meu şi al treilea a venit şi ne-a lovit pe amândoi.”
Reporter: „Avea viteză?”
Șofer: „Foarte mare, n-a pus frână deloc."

Alarmaţi de zgomotul puternic, oamenii care locuiesc în zona au ieşit din casă.

Martor: „Eram în casa sincer, s-a auzit o bubuitură. Niciun pic de frână. Erau două maşini la semafor, a venit a treia şi a intrat în ele."

Martor: „S-a auzit o bubuitură. După cum se vede, direct în ei. I-au făcut praf, ţăndări."

În maşina care nu a oprit la semafor se aflau două persoane - soţ şi soţie. În urma impactului, atât ei, cât şi două femei din automobilul prins la mijloc, au avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare.

Valentin Ungureanu, ISU București:La sosirea echipajelor, erau patru persoane încarcerate şi o persoană conştientă. Victimele au fost trasportate la spital. S-a intervenit un pic mai greu."

Cele două femei au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar bărbatul de 46 de ani, care ar fi provocat totul, şi soţia lui, au ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

Bianca Ghiță: „Poliţişti veniţi la faţa locului fac în acest moment măsurători pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactitate accidentul."

Inspectorul principal Cosmin Borcăiaș, Brigada Rutieră: „A fost întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi soluţionat sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1."

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de trei ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO