(P) Confidential: 5 experiente a la James Bond


Ultimul update: Sambata 07 Noiembrie 2015 07:13
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2015 22:14
Categorie: Tirol
Tirol

Cel de-al 24-lea film James Bond „Spectre“ (pe ecrane din 6 noiembrie 2015) ofera senzatii tari în decorul Alpilor tirolezi.

Printre cele mai spectaculoase locatii pe care producatorii le-au ales pentru filmari sunt statiunea de schi Sölden si satul Obertillach din Tirolul de Est.

Pentru amatorii de experiente a la James Bond avem 5 sugestii pentru concediul de iarna in muntii tirolezi:

1. Pulpe de prepelita umplute la 3.000 de metri altitudine

Cand serviti masa in locatia aleasa pentru filmarile James Bond – restaurantul gourmet iceQ pe gehetarul din Sölden – mai lipseste doar ca Daniel Craig sa vina de dupa colt si sa isi comande un martini.
12 constructii pe care Bond le-ar vizita

2. Cursa de urmarire cu snowkite-ul

Franghiile se intind, kite-ul se ridica, adrenalina se dezlantuie. Snowkiterii plutesc deasupra zapezii doar cu ajutorul vantului. Atotstiutorul James Bond ar invata cu siguranta repede aceasta disciplina.

Documente secrete pentru aspiratii la snowkiting

3. Sanius la lumina lunii

Cum ar putea fi vrajita o „Bond-Girl“ mai usor decat la o partida de sanius prin zapada? Pana si agentul 007 ar fi surpins de cat de repede poate aluneca cu sania sa spre vale – chiar si seara, deoarece unele partii sunt luminate.

Informatii pentru agentii pe sanie

4. Iglubar: Agitat, nu amestecat

Chiar si agentii secreti merita sa savureze o bautura cool la soare. Iglubar-ul Cloud 9 la Seegrube Innsbruck aflat la 2.000 de metri altitudine este locul ideal: Martini-ul ramane rece si de la acea inaltime agentii nu pierd nimic din vizor.

Barmanii Iglubar-ului in misiune secreta

5. Punct ochit: Biathlon

Ritmul pulsului creste, mana tremura. Totusi, agentii secreti nimeresc tinta si la biatlon – o combinatie intre schi fond si tragere cu arma la tinta.

Top secret! Informatii despre cursuri de biatlon

FOTO: ©2015 Sony Pictures Releasing GmbH
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO