(P) Ți se pare complicat să folosești pigmenți? Ține cont de aceste trucuri și îi vei aplica rapid!

Ultima actualizare: 05-03-2020 14:07
ad

Femeile sunt preocupate în permanență de modul în care arată, așa că investesc în produse de machiaj profesionale care să le ajute să obțină un look demn de invidiat.

În acest sens, pigmenții joacă un rol foarte important! Aceste farduri sub formă de pulbere au o acoperire extrem de mare, fiind perfecte pentru a obține un machiaj de efect.

Multe femei sunt tentate să folosească pigmenți atunci când vor sa creeze un make-up deosebit, însă li se pare complicat să îi aplice pe pleoape. Dacă și tu îți dorești un look de senzație, dar nu știi cum să aplici acest produs de make-up, atunci următoarele sfaturi îți vor fi de mare folos:

- Înainte de a folosi astfel de farduri, nu uita să aplici o bază de machiaj;

- Dacă ai tenul gras, trebuie neapărat să folosești o bază de pleoape special creată pentru a controla sebumul dintre pliuri. După ce ai utilizat această bază, aplică pigmenții prin mișcări de tapotare.

- În cazul în care tenul tău este uscat, folosește un corector sau un fond de ten hidratant cu rolul de bază. Având în vedere că pleoapa tinde să se usuce, este important să folosești un produs de machiaj cremos înainte de a aplica acest tip de farduri.

- În cazul în care îți dorești un efect și mai luminos, poți pulveriza fixator de machiaj pe pensula cu care aplici aceste farduri sub formă de pulbere.

Ce fel de pensule de machiaj ai nevoie pentru a aplica un pigment?

Atunci când achiziționezi pigmenti, trebuie să știi că ai nevoie și de pensule de machiaj concepute pentru acest tip de produs. Acestea sunt moi, maleabile și au părul fin. Dacă vei folosi o pensulă din păr sintentic, există riscul ca aceste farduri să cadă de pe ea înainte să le aplici pe pleoape.

Pentru un aspect impecabil, folosește două pensule de machiaj, una plată pentru a transfera fardul pe pleoape și una circulară pentru a finisa machiajul.

Trucuri utile pentru iubitoarele de pigmenți

• Aceste farduri oferă luminozitate, însă pot oferi și un efect de mărire a ochiului, dacă sunt aplicate pe mijlocul pleoapei.
• Aplică un pigment peste un fard mat cu cel puțin un ton mai închis și vei obține un machiaj smokey de senzație.
• Poți folosi un singur pigment strălucitor pe întreaga pleoapă pe care să-l armonizezi cu o mascara sau un eyeliner, iar astfel vei obține un machiaj perfect pentru o seară de distracție.

De unde să achiziționezi produse de calitate?

Dacă vrei să obții un look fabulos, ai nevoie de produse de machiaj profesionale care să reziste mult timp pe ten și care să-ți ofere aspectul mult dorit. De aceea, Melkior Professional este cea mai bună opțiune! Aici găsești o gamă variată de pigmenți care vor adăuga un strop de strălucire oricărui tip de machiaj.

În plus, pe lângă calitatea produselor de machiaj Melkior, vei putea beneficia de prețuri avantajoase pentru orice buzunar. Melkior Professional te surprinde mereu cu oferte speciale, așa că profită de ele și comandă cele mai frumoase farduri de pleoape la prețuri accesibile oricui!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO