(P) Reguli de etichetă: Cum trimiți flori prin curier?


Ultimul update: Luni 18 Noiembrie 2019 13:00
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2019 12:56
Categorie: a
Livrare flori

Este foarte frumos și romantic în același timp să trimiți flori prin curier unei persoane dragi, însă te-ai gândit vreodată dacă faci acest lucru așa cum trebuie?

Nu e nevoie să fii un mare geniu, dar trebuie să fii atent la câteva detalii pentru a lăsa o impresie bună.

Cadourile florale nu se vor demoda niciodată, iar domnii care se gândesc să le ofere doamnelor un buchet de flori, fără vreo ocazie specială, vor fi întotdeauna apreciați și priviți drept bărbați cu stil.

Există bune maniere legate de orice, de la felul în care mănânci și până la atitudinea pe care o ai față de ceilalți, indiferent de mediul în care te afli. Chiar dacă poate părea un simplu gest, atunci când trimitem flori prin curier, acesta trebuie făcut cu mare grijă. Este un gest elegant și menit să impresioneze persoana la care ajunge, iar micile detalii sunt cele mai importante. De asemenea, alege o companie de livrare flori de încredere, care are recomandări bune.

Reține că un buchet de flori trimis prin curier poate surprinde orice femeie și îi poate înfrumuseța ziua. Dar cum ai putea face acest lucru într-un mod cât mai elegant și cât mai corect? În cazul în care nu știi și ai probleme la acest capitol, ți-am pregătit câteva sfaturi în acest sens.

O floare sau un buchet?

Poți oferi o floare persoanei pe care o iubești sau cu care ai o relație foarte apropiată. În cazul în care vrei să trimiți flori în semn de recunoștință, pentru un eveniment special sau pentru o zi de naștere, ai putea alege un buchet.

Fără flori artificiale

A trecut de foarte mult timp vremea florilor artificiale și nu trebuie să te gândești vreodată că acestea ar putea reprezenta un gest frumos sau elegant. În niciun caz nu oferim un buchet de flori artificiale deoarece natura este plină de flori naturale care așteaptă să fie oferite cuiva drag!

Evită ambalajele de plastic

Deși ambalajul are rolul său de a proteja florile, la destinatar acestea ar trebui să ajungă fără un ambalaj. Există numeroase ambalaje de hârtie, dar care nu sunt potrivite pentru florile livrate prin curier. Ambalajul le diminuează frumusețea și eleganța, mai ales dacă vorbim despre un buchet cu zeci de trandafiri.

Plătește florile în avans

Pentru a trimite flori prin curier, este necesar să le plătești în avans și trebuie neapărat să lași un mesaj destinatarului. Ar fi păcat ca aceasta să nu știe de la cine sunt și, mai rău, să creadă că sunt de la altcineva.

Oferă flori pe lângă alt cadou

Reține că întotdeauna este indicat să oferi flori pe lângă un alt cadou. Acesta vine ca o completare, dar și ca un plus de bucurie pentru persoana care va primi și cadoul și buchetul de flori.

Trimite un număr impar de flori

Chiar dacă toată lumea ar trebui să știe că florile în număr par se oferă doar la înmormântări, îți reamintim că trebuie să trimiți un număr impar de flori pentru orice altă ocazie.

Alege cu grijă florile

Ține minte că trandafirii roșii sunt doar pentru persoana iubită, iar în cazul în care nu știi ce flori preferă persoana respectivă, poți alege florile de sezon. De asemenea, poți trimite aranjamente florale sau coșuri cu flori pentru a ameliora relațiile profesionale.

Tipul de flori, modul în care sunt ambalate și toate elementele de mai sus, pot face dintr-un buchet de flori cel mai elegant dar. În plus, vei face o impresie foarte bună, indiferent dacă este vorba despre o persoană iubită sau nu.
 

Sursa: Pro TV

Tags: livrare flori,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Amalia Năstase, povestiri despre copilăria sa:"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"

"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"


15:45
Mădălina Lefter si Dragoș Moldovan vor canta alături de Tudor Chirila in semifinală:"De data aceasta presiunea este un pic mai mare."

05:42
Cum scapi de ridurile de pe gât, mâini și față

Întreținerea tenului este foarte importantă


15:45
Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, emoții înainte de a doua semifinală. Ce mesaj au pentru oamenii de acasă

05:06
Andi Țolea si Elena Ilie, pregătiri înainte de a doua semifinală. Ce părere au cei doi despre faptul că vor canta alături de Smiley la scena, vinerea aceasta.

03:10
Ce planuri au vedetele pentru anul 2020

Amalia Năstase: "Îmi propun să am mai multă încredere în mine"


03:46
Casă arsă, reconstruită de echipa "Las Fierbinți"

Echipa "Las Fierbinți" a strâns bani pentru materiale de construcții, muncitori


10:48
Importanța Vitaminei D în sezonul rece

Deficitul de vitamina D afectează sistemul imunitar


05:05
Adrian Enache și fiica lui, Diana Enache, la "ședința cu părinții"

09:33
COZONACUL DE AUR - Ediția de Crăciun - Luminița Gagiu

25:37