(P) Partea psihologică a pariurilor - reguli de aur

10pariuri.ro

Să știi să realizezi o cercetare corectă, să gestionezi corect bugetul, să folosești bine ponturile oferite de tipsterii de pe 10pariuri.ro, să recunoști pariurile de valoare, este crucial pentru a-ți asigura un profit pe termen lung din pariuri.

Pariorii de succes nu sunt roboți și există și un element psihologic al jocurilor de noroc, care este la fel de important ca oricare dintre lucrurile menționate mai sus. Iată câteva reguli de aur de care trebuie să ții cont când pariezi.

Fii relaxat și încrezător - Majoritatea persoanelor se descurcă minunat atunci când sunt relaxate. Gândește-te la un pianist sau la un jucător de tenis și cum sunt se desfășoară atunci când sunt relaxați, mai degrabă decât când sunt nervoși. Este spre binele tău să ai încredere în tine decât să te îndoiești.

Deci, cel mai bun moment pentru a lua decizii importante cu bani reali - adică să pariezi- este când ești relaxat și încrezător. Dacă nu ești, pleacă de la computer și fă o plimbare. Sau fă tot ce trebuie să faci, fă ceva care îți permite să te relaxezi și să devii încrezător. Poți rezolva integrame, poți sta împreună cu un prieten. Doar după ce te relaxezi ar trebui să pariezi din nou.

A place și a nu place joacă și aceste aspecte un rol. Pentru a fi un jucător de succes trebuie să fii complet imparțial, ca un judecător. Aceasta înseamnă că nu puteți lăsa echipele sau jucătorii care îți plac sau nu-ți placă să-ți afecteze judecata. Dacă o faci, atunci poți paria pe echipa ta preferată de fotbal la un preț prea mic sau să nu pariezi pe un jucător de tenis care nu-ți place dar care este într-o formă foarte bună, doar pentru că nu-ți place cum își poartă părul, echipamentul în care joacă sau tehnica serviciului său. Ambele se bazează pe motive subiective, mai degrabă decât obiective, și trebuie să elimini acele tipuri de motive când pariezi.

O modalitate de a face acest lucru este să enumeri toți jucătorii / echipele pe care le placi sau nu în mod special și apoi să te asiguri că nu pariezi niciodată pe evenimentele la care aceștia participă.

Nu urmări pierderile - aceasta ar putea intra, bineînțeles, în categoria strategiilor de pariere, mai degrabă decât printre elementele psihologice, dar dacă te gândești la ele, acestea sunt foarte legate unele de altele.

Toți cei pasionați de pariuri au zile proaste și plasează pariuri pe care nu le-ar fi plasat în mod obișnuit, deoarece se grăbesc să-și recupereze pierderile. Dar acest lucru este greșit și, de cele mai multe ori, rezultatele sunt slabe.

Înainte de a plasa pariul, întreabă-te: Îl plasez pentru că este pariul corect sau din cauza celorlalte pariuri din acea zi? Dacă este așa, stinge computerul și pleacă. Mâine este o altă zi.

Trup odihnit, minte odihnită - Trebuie să recunoaștem că gândim mai clar când suntem odihniți. Asta nu este o teorie, este o realitate medicală. Dacă ești obosit, stresat sau chiar mai rău ... în stare de ebrietate etc., nu poți lua decizii clare, lucid și bine informate. Odihnește-te și nu mai paria în ziua respectivă. După ce te-ai odihnit, poți paria.

Ți-ai putea distruge bugetul sau obiceiurile și strategiile de pariere doar într-o zi, dacă pariezi când nu te simți bine mental.

Nu urmări mulțimea - Cât de des nu facem ceva doar pentru că toți ceilalți așa fac? Ca, de exemplu, să stăm la coadă la un restaurant timp de 45 de minute pentru că este plin și credem că acest lucru înseamnă că este un loc bun unde se poate mânca, mai degrabă decât să mergem imediat la altul mai puțin aglomerat.

Toți avem tendința naturală de a urmări mulțimea sau cel puțin să credem că, deoarece ceilalți fac ceva într-un anumit fel, probabil au dreptate. Dar au? Aici trebuie să fii puțin arogant și să decizi ce știi că este mai bine pentru tine, nu pentru mulțime.

Așadar, când pariezi nu proceda precum majoritatea pariorilor, analizează cotele, casele de pariuri, strategiile etc., și apoi ia decizia în cunoștință de cauză. Succes!
Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București
(P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București

Performanța nu are limite, iar fiecare persoană se poate bucura de un stil de viață activ și sănătos.

(P) Moment magic la UNTOLD. O trupă de dans a marcat noul Genius, cel mai mare abonament de cumpărături din România
(P) Moment magic la UNTOLD. O trupă de dans a marcat noul Genius, cel mai mare abonament de cumpărături din România

Moment magic la UNTOLD. O trupă de dans finalistă America’s Got Talent a marcat noul Genius, cel mai mare abonament de cumpărături din România în 4 aplicații de top: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.  

(P) ROG Flow X16 (GV601): cel mai puternic laptop convertibil conceput pentru gaming
(P) ROG Flow X16 (GV601): cel mai puternic laptop convertibil conceput pentru gaming

Republic of Gamers (ROG) este un nume sinonim cu performanța.  

Recomandări
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte

Printre documentele confiscate, luni, de către agenții FBI din proprietarea Mar-a-Lago a fostului președinte al SUA Donald Trump s-au aflat și câteva marcate ca fiind „top secret”.

Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO
Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO

Scriitorul Salman Rushdie a fost atacat, vineri, în timpul unui eveniment desfăşurat în statul american New York.

Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani
Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani

Cu venituri mai mici decât încasările, golul din bugetul României se tot adâncește, iar datoriile cresc. Noua împărțire a banilor din buget prevede mai mulți bani pentru salarii și pensii, însă unele ministere vor primi mult mai puțin decât au cerut.