(P) Partea psihologică a pariurilor - reguli de aur


Ultimul update: Vineri 22 Martie 2019 12:04
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019 11:56
Categorie: a
10pariuri.ro

Să știi să realizezi o cercetare corectă, să gestionezi corect bugetul, să folosești bine ponturile oferite de tipsterii de pe 10pariuri.ro, să recunoști pariurile de valoare, este crucial pentru a-ți asigura un profit pe termen lung din pariuri.

Pariorii de succes nu sunt roboți și există și un element psihologic al jocurilor de noroc, care este la fel de important ca oricare dintre lucrurile menționate mai sus. Iată câteva reguli de aur de care trebuie să ții cont când pariezi.

Fii relaxat și încrezător - Majoritatea persoanelor se descurcă minunat atunci când sunt relaxate. Gândește-te la un pianist sau la un jucător de tenis și cum sunt se desfășoară atunci când sunt relaxați, mai degrabă decât când sunt nervoși. Este spre binele tău să ai încredere în tine decât să te îndoiești.

Deci, cel mai bun moment pentru a lua decizii importante cu bani reali - adică să pariezi- este când ești relaxat și încrezător. Dacă nu ești, pleacă de la computer și fă o plimbare. Sau fă tot ce trebuie să faci, fă ceva care îți permite să te relaxezi și să devii încrezător. Poți rezolva integrame, poți sta împreună cu un prieten. Doar după ce te relaxezi ar trebui să pariezi din nou.

A place și a nu place joacă și aceste aspecte un rol. Pentru a fi un jucător de succes trebuie să fii complet imparțial, ca un judecător. Aceasta înseamnă că nu puteți lăsa echipele sau jucătorii care îți plac sau nu-ți placă să-ți afecteze judecata. Dacă o faci, atunci poți paria pe echipa ta preferată de fotbal la un preț prea mic sau să nu pariezi pe un jucător de tenis care nu-ți place dar care este într-o formă foarte bună, doar pentru că nu-ți place cum își poartă părul, echipamentul în care joacă sau tehnica serviciului său. Ambele se bazează pe motive subiective, mai degrabă decât obiective, și trebuie să elimini acele tipuri de motive când pariezi.

O modalitate de a face acest lucru este să enumeri toți jucătorii / echipele pe care le placi sau nu în mod special și apoi să te asiguri că nu pariezi niciodată pe evenimentele la care aceștia participă.

Nu urmări pierderile - aceasta ar putea intra, bineînțeles, în categoria strategiilor de pariere, mai degrabă decât printre elementele psihologice, dar dacă te gândești la ele, acestea sunt foarte legate unele de altele.

Toți cei pasionați de pariuri au zile proaste și plasează pariuri pe care nu le-ar fi plasat în mod obișnuit, deoarece se grăbesc să-și recupereze pierderile. Dar acest lucru este greșit și, de cele mai multe ori, rezultatele sunt slabe.

Înainte de a plasa pariul, întreabă-te: Îl plasez pentru că este pariul corect sau din cauza celorlalte pariuri din acea zi? Dacă este așa, stinge computerul și pleacă. Mâine este o altă zi.

Trup odihnit, minte odihnită - Trebuie să recunoaștem că gândim mai clar când suntem odihniți. Asta nu este o teorie, este o realitate medicală. Dacă ești obosit, stresat sau chiar mai rău ... în stare de ebrietate etc., nu poți lua decizii clare, lucid și bine informate. Odihnește-te și nu mai paria în ziua respectivă. După ce te-ai odihnit, poți paria.

Ți-ai putea distruge bugetul sau obiceiurile și strategiile de pariere doar într-o zi, dacă pariezi când nu te simți bine mental.

Nu urmări mulțimea - Cât de des nu facem ceva doar pentru că toți ceilalți așa fac? Ca, de exemplu, să stăm la coadă la un restaurant timp de 45 de minute pentru că este plin și credem că acest lucru înseamnă că este un loc bun unde se poate mânca, mai degrabă decât să mergem imediat la altul mai puțin aglomerat.

Toți avem tendința naturală de a urmări mulțimea sau cel puțin să credem că, deoarece ceilalți fac ceva într-un anumit fel, probabil au dreptate. Dar au? Aici trebuie să fii puțin arogant și să decizi ce știi că este mai bine pentru tine, nu pentru mulțime.

Așadar, când pariezi nu proceda precum majoritatea pariorilor, analizează cotele, casele de pariuri, strategiile etc., și apoi ia decizia în cunoștință de cauză. Succes!
Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

10pariuri.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
10pariuri.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
body bebe
(P) De ce un body pentru bebe este cel mai căutat articol vestimentar pentru copii?
(P) Danone aniversează 100 de ani de istorie şi 20 de ani în România
Nu ai bani suficienți să renovezi casa? Cum poți obține ce-ți dorești chiar și cu un buget foarte mic
Studiu de caz: Implantul dentar - soluția PREFERATĂ de români pentru problemele dentare grave
(P) Invata cum sa decorezi casa ca un profesionist cu o canapea extensibila cu 3 locuri
(P) Idei de cadouri creative pentru copii, de 1 iunie
eTorturi
(P) Top 6 motive pentru care sa apelezi la o cofetarie online
(P) Mai poti invata ca adult sa mergi pe bicicleta?
(P) Gusturile fine cu cheltuiala se intretin. Bauturile alcoolice care costa cat o masina
5 trucuri pentru a transforma bucătăria într-un spațiu care să inspire liniște, calm și bună dispoziție
Industria confecțiilor metalice, o industrie plină de provocări
(P) Locurile ideale pentru amplasarea unui vestiar metalic