(P) O simfonie de culoare și stil – rochiile Eliza de la Ramona Bădescu Exclusive

Ultima actualizare: 06-03-2020 11:37
Ramona Badescu

Pentru orice femeie, expresia „cred că am suficiente rochii” nu există. Gingașe și elegante, femeile își propun mereu să arate uluitor și chiar reușesc acest lucru.

În ajutorul lor, de fiecare dată când vor să atragă lumina reflectoarelor, vin rochiile – piese vestimentare cu o mare autoritate.

Un nou an, un nou motiv pentru a adăuga alte modele de rochii în propria colecție – despre asta este 2020. Fie că vorbim de cununii civile, nunți, petreceri, ședințe foto sau pur și simplu un motiv propice pentru a purta o rochie, magazinul online de fashion ramonabadescuexclusive vine cu propuneri ce depășesc așteptările doamnelor și domnișoarelor.

Colecția de rochii Eliza – o altă față a eleganței la superlativ

 

Magazinul online Ramona Bădescu Exclusive uimește de fiecare dată prin diversitatea rochiilor, confecționate într-o manieră unică, pe care le expune în cadrul vitrinelor virtuale. De data aceasta, rochiile Eliza ocupă un loc fruntaș pe podium. Scopul cu care această colecție a luat naștere a fost de a aduce un plus de eleganţă, prospețime, dar și rafinament în cadrul tinutelelor domnișoarelor de onoare.

Pentru că sezonul nunților, respectiv vara este aproape, cele interesate pot arunca deja o privire peste categoria de rochii Eliza de la Ramona Bădescu Exclusive. Domnișoarele de onoare ocupă un loc deosebit în cadrul unei nunți, așa că ținuta lor trebuie să emane eleganță la superlativ.

Rochiile Eliza au un design aparte, dar și o construcție ce se pliază pe orice tip de siluetă. Faptul că prezintă volane lăsate în zona bustului le avantajează atât pe cele cu un piept voluminos, cât și pe cele cu centimetri standard în această zonă.

Paleta de culori pe care aceste rochii se prezintă este una vastă, iar asta nu poate însemna decât că alegerea poate fi făcută cu ușurință în funcție de culoarea tematică, predominantă din cadrul nunții. Pentru viitoarele domnișoare de onoare ce adoră aspectul inegalabil al movului – culoare desprinsă din poveștile cu prințese – rochia potrivită pentru ele se regăsește aici: https://ramonabadescuexclusive.ro/rochie-lungă-eliza-bordo-mov. Lungă și după cum s-a mai spus pliabilă pe orice tip de siluetă, rochia Eliza bordo-mov poate însoți domnișoarele de onoare în cadrul unei nunți în care scopul lor este să emane eleganță la superlativ.

Suprizele de la acest magazin online de fashion nu se opresc aici. Tiparul după care această categorie a fost creată este standard doar în ceea ce privește modelul. În ceea ce privește lungimea, căzând toate la un comun acord, domnișoarele își pot construi tabloul ținutei perfecte cu o rochie lungă sau scurtă.

Această colecție de rochii se adresează cu preponderență domnișoarelor de onoare, însă poate deveni o sursă de inspirație și cu alte ocazii. Având în vedere că scopul modelelor disponibile este de a le oferi purtătoarelor aerul fresh de care au nevoie, plusând totodată și asupra feminității lor, colecția Eliza reprezintă locul în care pot începe cu încredere achizițiile pentru compunerea unui dressing cu stil.

Cele interesate pot admira întreaga colecție de rochii Eliza direct pe ramonabadescuexclusive.ro.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO