Parteneriatul dintre Kaufland România și Organizația Salvații Copiii a împlinit 9 ani.

Parteneriatul dintre Kaufland România și Organizația Salvații Copiii a împlinit 9 ani, compania fiind și în acest an sponsor Platinum al Festivalului Brazilor de Craciun. Eveniment anual caritabil, festivalul reuşeşte să colecteze fonduri impresionante prin intermediul cărora sunt sprijinite programe educaționale în beneficiul copiilor defavorizați, derulate de Salvați Copiii România prin centrele sale educaționale deschise în majoritatea regiunilor țării.

Până acum, grație celor 18 ediții ale Festivalului Brazilor de Crăciun, Salvați Copiii a strâns fonduri în valoare de 5.317.800 euro și astfel au oferit asistență pentru 39.485 de copii.


Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România_
,,Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate. De aceea, susținerea educației stă la baza direcțiilor strategice de investiții comunitare ale Kaufland. Ne-am luat angajamentul de a susține pe termen lung accesul la educație prin diverse proiecte, implicarea în Festivalul Brazilor de Crăciun fiind unul dintre acestea. Este o mare bucurie pentru noi să știm că sunt copii care merg la școală și ca urmare a implicării Kaufland