(P) Hai Netliberare la cartela Telekom!

02-05-2017 11:13

Telekom

Revolutia in telefonia mobila e aici! Iar Telekom este cel care a inceput aceasta revolutie, declarand sus si tare “Internet pentru toata natiunea!”

Pentru ca, sa vezi orice si oriunde, sa fii updatat si conectat si sa stai pe chat oricat vrei e o libertate, e un drept care trebuie sa fie accesibil pentru toata lumea.

De aceea, Telekom Romania trece la fapte, liberalizand accesul la internet prin oferte foarte bune la cartela, la abonamente si la serviciul de internet tv.

De acum, cei care utilizeaza cartela Telekom se bucura de tarife accesibile din punct de vedere al costurilor si numeroase beneficii. Pentru doar 5 euro pe luna, cei care isi cumpara Cartela Telekom au 6 giga de net, plus inca 30 de giga de net datorita bonusului GigaDay, minute si SMS-uri nelimitate in retea, 1.500 de minute sau SMS-uri sau minute in retelele de telefonie fixa internationale, plus 200 de minute in retelele de telefonie mobile internationale.

Datorita acestei oferte, Telekom Romania ofera acces nu doar la distractie, ci si la informatii si cunostinte care ajuta la dezvoltarea personala a utilizatorilor Cartelei Telekom.
 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO