(P) De ce să alegi o clinică stomatologică integrată pentru tratamentul tău?

clinica stomatologica

Într-o eră în care atenția noastră este împărțită în atât de multe direcții, timpul este resursa cea mai de preț a fiecăruia dintre noi.

Iar pentru a răspunde acestei nevoi, clinica stomatologică DENT ESTET le oferă pacienților români, din București și Sibiu, tratamente dentare integrate, la cele mai înalte standarde de calitate.

În prezent, conform unui studiu realizat de către la începutul acestui an de către DENT ESTET împreună cu agenția de cercetare 360 insights pe un eșantion relevant la nivelul României urbane, 38% dintre respondenți merg mai rar de odată pe an la stomatolog. Printre motivele pentru care pacienții amână vizita la medicul dentist sunt: lipsa durerii, lipsa timpului și percepția că tratamentele stomatologice costă mai mult. Pentru a încuraja atitudinea responsabilă față de sănătatea dinților, DENT ESTET face tot posibilul pentru a oferi pacienților o experiență pozitivă și profesionistă în cadrul clinicilor sale dentare.

Astfel, orice vizită la DENT ESTET înseamnă tratamente stomatologice de o calitate ireproșabilă, realizate cu ajutorul celor mai performante tehnologii digitale. Mai presus de toate, însă, pacienții sunt întâmpinați într-o atmosferă caldă și primitoare, iar pe tot parcursul tratamentelor și investigațiilor beneficiază de răbdarea și înțelegerea excepțională a medicului dentist coordonator și a echipei medicale dedicate.

Ce înseamnă o clinică stomatologică integrată?

Citește și
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

Grupul de clinici dentare DENT ESTET, cea mai complexă rețea de stomatologie din România la ora actuală, este un trendsetter pe piața autohtonă a serviciilor de stomatologie privată din țara noastră. Misiunea sa a fost dintotdeauna aceeași: sănătatea pacienților pe termen lung și punerea la dispoziția acestora, într-un singur loc, a tuturor tratamentelor, investigațiilor și serviciilor de care au nevoie.

Cu acest scop bine stabilit, reușește să fie o clinică dentară 100% integrată, în care pacientul este scutit de drumurile lungi între un centru dedicat de radiologie digitală și clinica stomatologică. De ce este DENT ESTET o clinică dentară integrată și ce înseamnă mai exact acest concept?

Înseamnă mai mult decât tratamente eficiente, înseamnă o echipă medicală formată din medici stomatologi instruiți în SUA și Europa, care zi de zi promovează conceptul de prevenție și care realizează tratamente dentare extrem de complexe, cu o rată de succes de aproape 100%. Preluând cazuri în care pacientul resimte o durere insuportabilă sau în care stadiul de deteriorare a dinților este profund, ei încearcă să explice faptul că, în astfel de situații, este nevoie de un plan de tratament mai complex și că atunci când apare durerea este deja prea târziu și dinții deja suferă.

„Lipsa durerii nu înseamnă că nu există o carie dentară, ci doar că aceasta nu a deteriorat dintele, iar infecția nu a ajuns încă la nerv”, ne spune dr. Vlad Platon, medic stomatolog endodont.

Cu alte cuvinte, pentru a preveni apariția durerii dentare și a situațiilor de urgență, este recomandată vizita periodică la clinica de stomatologie, la fiecare 6 luni.

Cel mai important aspect al unei clinici stomatologice integrate, așa cum este DENT ESTET, este că pacientul are acces la toate serviciile, tehnologiile și intervențiile medicale într-un singur loc: săli de tratament și aparatură de ultimă generație, laborator propriu de tehnică dentară ASPEN, un studio denumit Future Smile Studio pentru punerea bazelor unui tratament corect și pentru o abordare multidisciplinară în investigarea cazului și aplicarea tratamentului potrivit.

Clinica stomatologică DENT ESTET – beneficii de neegalat pentru pacienți

În cei 21 de ani de când practică stomatologia la cel mai înalt nivel din România, grupul de clinici dentare DENT ESTET a creat un sistem complet de îngrijire a pacientului, bazat pe experiența pozitivă, eficiența tratamentului și confortul pacientului.

Drept urmare, focusul celor de la DENT ESTET este pus pe sănătatea pacienților și pe asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pe parcursul tratamentului. Mai exact, aceștia pun preț pe câteva aspecte foarte importante, precum:

● reducerea timpului petrecut de pacienți pe scaun (tratamente mai rapide și eficiente);

● aducerea sub același acoperiș a tuturor specializărilor din domeniul stomatologiei (clinică dentară integrată);

● diminuarea riscurilor în cazul intervențiilor complexe, grație tehnologiei de ultimă generație;

● punerea unor diagnostice cât mai corecte și implementarea celor mai potrivite planuri de tratament, cu ajutorul tehnologiilor performante;

● asigurarea confortului pacientului prin diminuarea pe cât posibil a durerilor, a riscurilor și a stării de anxietate;

● aplicarea aceluiași protocol de lucru în toate clinicile din toate orașele în care sunt prezenți;

● evaluarea multidisciplinară a fiecărui caz – fiecare pacient intră într-un sistem în care este încurajată performanța individuală a medicilor, pentru a atinge excelența în echipă;

● o abordare de 360 de grade a pacientului (o investigație completă);

● utilizarea unor materiale și soluții de tratament premium, pentru finalizarea cu succes a tuturor intervențiilor.

Așadar, pentru o experiență premium într-o clinică stomatologică din București și pentru intervenții profesionale, care te vor scăpa atât de durere și disconfort, cât și de anxietatea privind vizitele ulterioare, alege o clinică integrată așa cum este DENT ESTET.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”

Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden, într-o vizită care marchează 20 de ani de când România a aderat la NATO.  

Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”
Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”

Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre candidatura sa la NATO: Am decis să continuăm dialogul
Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre candidatura sa la NATO: Am decis să continuăm dialogul

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că a abordat, în cadrul întrevederii avute la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden, şi subiectul candidaturii sale la şefia Alianţei Nord-Atlantice.