(P) De ce să alegi o clinică stomatologică integrată pentru tratamentul tău?

clinica stomatologica

Într-o eră în care atenția noastră este împărțită în atât de multe direcții, timpul este resursa cea mai de preț a fiecăruia dintre noi.

Iar pentru a răspunde acestei nevoi, clinica stomatologică DENT ESTET le oferă pacienților români, din București și Sibiu, tratamente dentare integrate, la cele mai înalte standarde de calitate.

În prezent, conform unui studiu realizat de către la începutul acestui an de către DENT ESTET împreună cu agenția de cercetare 360 insights pe un eșantion relevant la nivelul României urbane, 38% dintre respondenți merg mai rar de odată pe an la stomatolog. Printre motivele pentru care pacienții amână vizita la medicul dentist sunt: lipsa durerii, lipsa timpului și percepția că tratamentele stomatologice costă mai mult. Pentru a încuraja atitudinea responsabilă față de sănătatea dinților, DENT ESTET face tot posibilul pentru a oferi pacienților o experiență pozitivă și profesionistă în cadrul clinicilor sale dentare.

Astfel, orice vizită la DENT ESTET înseamnă tratamente stomatologice de o calitate ireproșabilă, realizate cu ajutorul celor mai performante tehnologii digitale. Mai presus de toate, însă, pacienții sunt întâmpinați într-o atmosferă caldă și primitoare, iar pe tot parcursul tratamentelor și investigațiilor beneficiază de răbdarea și înțelegerea excepțională a medicului dentist coordonator și a echipei medicale dedicate.

Ce înseamnă o clinică stomatologică integrată?

Grupul de clinici dentare DENT ESTET, cea mai complexă rețea de stomatologie din România la ora actuală, este un trendsetter pe piața autohtonă a serviciilor de stomatologie privată din țara noastră. Misiunea sa a fost dintotdeauna aceeași: sănătatea pacienților pe termen lung și punerea la dispoziția acestora, într-un singur loc, a tuturor tratamentelor, investigațiilor și serviciilor de care au nevoie.

Cu acest scop bine stabilit, reușește să fie o clinică dentară 100% integrată, în care pacientul este scutit de drumurile lungi între un centru dedicat de radiologie digitală și clinica stomatologică. De ce este DENT ESTET o clinică dentară integrată și ce înseamnă mai exact acest concept?

Înseamnă mai mult decât tratamente eficiente, înseamnă o echipă medicală formată din medici stomatologi instruiți în SUA și Europa, care zi de zi promovează conceptul de prevenție și care realizează tratamente dentare extrem de complexe, cu o rată de succes de aproape 100%. Preluând cazuri în care pacientul resimte o durere insuportabilă sau în care stadiul de deteriorare a dinților este profund, ei încearcă să explice faptul că, în astfel de situații, este nevoie de un plan de tratament mai complex și că atunci când apare durerea este deja prea târziu și dinții deja suferă.

„Lipsa durerii nu înseamnă că nu există o carie dentară, ci doar că aceasta nu a deteriorat dintele, iar infecția nu a ajuns încă la nerv”, ne spune dr. Vlad Platon, medic stomatolog endodont.

Cu alte cuvinte, pentru a preveni apariția durerii dentare și a situațiilor de urgență, este recomandată vizita periodică la clinica de stomatologie, la fiecare 6 luni.

Cel mai important aspect al unei clinici stomatologice integrate, așa cum este DENT ESTET, este că pacientul are acces la toate serviciile, tehnologiile și intervențiile medicale într-un singur loc: săli de tratament și aparatură de ultimă generație, laborator propriu de tehnică dentară ASPEN, un studio denumit Future Smile Studio pentru punerea bazelor unui tratament corect și pentru o abordare multidisciplinară în investigarea cazului și aplicarea tratamentului potrivit.

Clinica stomatologică DENT ESTET – beneficii de neegalat pentru pacienți

În cei 21 de ani de când practică stomatologia la cel mai înalt nivel din România, grupul de clinici dentare DENT ESTET a creat un sistem complet de îngrijire a pacientului, bazat pe experiența pozitivă, eficiența tratamentului și confortul pacientului.

Drept urmare, focusul celor de la DENT ESTET este pus pe sănătatea pacienților și pe asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pe parcursul tratamentului. Mai exact, aceștia pun preț pe câteva aspecte foarte importante, precum:

● reducerea timpului petrecut de pacienți pe scaun (tratamente mai rapide și eficiente);

● aducerea sub același acoperiș a tuturor specializărilor din domeniul stomatologiei (clinică dentară integrată);

● diminuarea riscurilor în cazul intervențiilor complexe, grație tehnologiei de ultimă generație;

● punerea unor diagnostice cât mai corecte și implementarea celor mai potrivite planuri de tratament, cu ajutorul tehnologiilor performante;

● asigurarea confortului pacientului prin diminuarea pe cât posibil a durerilor, a riscurilor și a stării de anxietate;

● aplicarea aceluiași protocol de lucru în toate clinicile din toate orașele în care sunt prezenți;

● evaluarea multidisciplinară a fiecărui caz – fiecare pacient intră într-un sistem în care este încurajată performanța individuală a medicilor, pentru a atinge excelența în echipă;

● o abordare de 360 de grade a pacientului (o investigație completă);

● utilizarea unor materiale și soluții de tratament premium, pentru finalizarea cu succes a tuturor intervențiilor.

Așadar, pentru o experiență premium într-o clinică stomatologică din București și pentru intervenții profesionale, care te vor scăpa atât de durere și disconfort, cât și de anxietatea privind vizitele ulterioare, alege o clinică integrată așa cum este DENT ESTET.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri

Printre primii vorbitori confirmați ai evenimentului de la București se numără autorități de renume, precum: Achim Irimescu, Janusz Wojciechowski, Mircea Geoană și Sorin Moise.

(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business
(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business

Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților.

(P) Rețete de economisire la început de an
(P) Rețete de economisire la început de an

Luna ianuarie vine cu multe provocări financiare. După cheltuielile de sărbători alocate meselor festive și cadourilor pentru cei dragi, avem nevoie de o gestionare cât mai eficientă a bugetului, la început de an.

Recomandări
Iarna a pus stăpânire pe România. 27 de județe și Capitala se află, până duminică dimineață, sub avertizare de vreme severă
Iarna a pus stăpânire pe România. 27 de județe și Capitala se află, până duminică dimineață, sub avertizare de vreme severă

Iarna a venit brusc, la final de ianuarie, și a cuprins în forță jumătate de țară. A nins susținut și a bătut viscolul. În cinci județe este cod portocaliu de vreme rea.

Putin vrea să revendice o „bucată uriașă” din Oceanul Arctic. Liderul de la Kremlin a convocat Consiliul de Securitate
Putin vrea să revendice o „bucată uriașă” din Oceanul Arctic. Liderul de la Kremlin a convocat Consiliul de Securitate

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a transmis, vineri, în cadrul Consiliului de Securitate, că Rusia dorește să extindă limitele platformei sale continentale din Oceanul Arctic.

Polonia va trimite Ucraina alte 60 de tancuri modernizate: „Încercăm să avem un rol conducător prin puterea exemplului”
Polonia va trimite Ucraina alte 60 de tancuri modernizate: „Încercăm să avem un rol conducător prin puterea exemplului”

Premierul polonez a anunțat că țara sa va trimite Ucrainei încă 60 de tancuri modernizate, pe lângă cele 14 Leopard, pe care s-a angajat să le livreze alături de alți aliați.