Agenția SEO Cupcake anunță participarea la protestul "România vrea Autostrăzi”


Ultimul update: Joi 14 Martie 2019 19:25
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2019 15:21
Categorie: a
SEO Cupcake, #șieu,

(P) Board-ul SEO Cupcake (agenție ce oferă servicii de optimizare SEO în România) ce activează din septembrie 2012 în domeniul marketing-ului online a luat decizia de a participa, cu cei 30 de angajați, la campania care sprijină construirea autostrăzilor. 

Așadar, toată lumea își va opri activitatea vineri, pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute, în semn de solidaritate cu ceilalți protestatari și cu inițiatorul campaniei, omul de afaceri Ștefan Mandachi. Acesta a făcut apel către toți antreprenorii din țară, dar nu numai, să se alăture cauzei, dorind să tragă un semnal de alarmă într-un domeniu atât de important pentru economia României, dar și pentru siguranța cetățenilor.

“Lipsa autostrăzilor este o problemă care  afectează, atât în mod direct, cât și indirect, pe toți locuitorii României și dorim să ne arătăm sprijinul și susținerea pentru această campanie. Așadar, timp de 15 minute, în data de 15 martie, la ora 15.00 vom lua o pauză și vom protesta, alături de ceilalți români, cu speranța unui viitor mai bun, atât în domeniul transporturilor, cât și în restul domeniilor care lasă de dorit. Considerăm că inițiativele de acest fel trebuiesc încurajate și că orice cetățean poate lupta pentru dreptate, ori de câte ori are ocazia”, este declarația făcută de reprezentanții agenției SEO Cupcake.

Protestul național a luat amploare, odată cu confirmarea de participare a numeroaselor companii din România, dar și a cetățenilor de rând. În timpul grevei generale, se va face inaugurarea primului metru de autostradă construită în Moldova de către Ștefan Mandachi.

Printre cei care au anunțat că se alătură protestului #șieu, se numără:
Jysk România
Hospice Casa Speranței
Kalapod
Barrier
Electric Plus
Elvila
Uniunea Studenților din România (USR) și Forumul Tinerilor din România
J'ai Bistrot București
Himalaya
Music Channel si H!t Music Channel
Școala de șoferi TEO
Cofetăria Alice
Zaz
Pain Plaisir
Gri Com
Funky Citizens
Laitek Medical Software
Marelbo
Arhipelago
Energiea
Big Brands Outlet
Brandion
Lugera & Makler România

Alături de ei, vor fi și primari din orașe și comune al României, studenți, șoferi, freelanceri, cluburi sportive, companii din domeniul HoReCa, numeroase magazine, centre comerciale sau restaurante.

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO