Noul HUAWEI P smart 2021 s-a lansat în România: raport calitate-preț excelent și magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat

HUAWEI

Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ”de buget”, cu specificații remarcabile și un raport calitate-preț excelent, noul HUAWEI P smart 2021, este disponibil oficial pe piața din România începând cu data de 9 octombrie.

Surpriza plăcută pentru utilizatori este că, pe lângă bateria puternică și camera foto performanta, aceștia vor avea acces automat la două aplicații foarte utile, prin intermediul magazinului de aplicații al Huawei, preinstalat pe smartphone-ul P smart 2021. Este vorba despre BitDefender, celebrul antivirus creat de români, și Mondly, o aplicație specială pentru învățarea limbilor străine (detalii, în acest articol).

Două aplicații de top pentru noul telefon P smart 2021: Mondly și BitDefender, disponibile în HUAWEI AppGallery

 

HUAWEI P smart 2021 vine cu AppGallery preinstalat, care este magazinul virtual de aplicații al Huawei și care oferă o gamă largă de aplicații. În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Printre cele mai noi aplicații, care s-au alăturat recent AppGallery, se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

Aplicația Mondly este foarte utilă pentru cei care vor să învețe limbi străine, nu numai din necesitate, ci și pentru că își doresc acest lucru. Majoritatea aplicațiilor de învățare a limbilor străine permit utilizatorilor să învețe numai din limba engleză, însă cea mai ușoară experiență de învățare este din limba maternă.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Mondly le permite utilizatorilor săi să învețe din oricare dintre cele 41 de limbi. Pe această platformă s-au înscris peste 50.000.000 de utilizatori din întreaga lume - fiind disponibilă pe telefoanele cu Android și iOS, dar și pe calculatoarele PC. De altfel, aceasta este prima aplicație care a lansat o experiență VR pentru învățarea limbilor străine cu recunoaștere vocală și tehnologie chatbot.

Cât despre BitDefender, această companie românească, deja celebră în toată lumea, nu prea mai are nevoie de prezentare. Aplicația Antivirus Free de la Bitdefender este o soluție puternică și rapidă, care folosește tehnologia de scanare în ”cloud” pentru a înarma dispozitivul Android cu cea mai recentă detecție de viruși din industrie, dar fără a încetini Android-ul și fără a descărca bateria telefonului. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să instaleze aplicația pe telefon, fără a mai fi necesare alte configurări.

Ce specificații tehnice are HUAWEI P smart 2021 și cât costă

 

În primul rând, trebuie spus că, la capitolul autonomie, HUAWEI P smart 2021 stă foarte bine - cel puțin după cum arată specificațiile producătorului. Telefonul vine cu un încărcător SuperCharge de 22.5W, iar bateria este mai mult decât generoasă, de 5000 mAh! Practic, noul smartphone va putea reda timp de aproximativ 35 ore videoclipurile de pe internet.

Pe lângă durata lungă de viață a bateriei, noul P smart 2021 va face față cu brio la pretențiile foto ale utilizatorilor. Camera principală a telefonului are ... nu mai puțin de 48MP! De asemenea, senzorul de 1/2 inci va ajuta la obținerea unui zgomot redus și a unei calități ridicate a imaginii - numai bune pentru Instagram sau TikTok.

Apoi, HUAWEI P smart 2021 este capabil să fotografieze și în timpul nopții, datorită performanței ridicate de sensibilitate, dar și a tehnologiei bazată pe AI (inteligență artificială). Astfel, utilizatorii vor putea surprinde fotografii clare, chiar și în medii întunecate, datorită funcției de reducere a zgomotului pe mai multe cadre.

Iar toate aceste funcții și performanțe vin la prețul recomandat de 1.299 lei, ceea ce face ca HUAWEI P smart 2021 să devină un adversar redutabil al telefoanelor deja existente pe piață, care fac parte din așa zisa categorie ”mid range” (de mijloc, n. red.), adică cele care nu sunt nici foarte scumpe, dar nici foarte ieftine.

Reduceri de preț pentru primele 1.000 de telefoane HUAWEI P smart 2021, dar și un smartwatch de fitness cadou

 

O campanie promoțională specială a avut loc în perioada 30 septembrie – 8 octombrie. Mai exact, primele 1.000 de persoane înscrise și care își achiziționează un Huawei P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât și un HUAWEI Watch Fit cadou.

Cum poți câștiga premii în HUAWEI AppGallery în această perioadă

 

Etapa de toamnă a campaniei ”Festival of Apps” are loc în această perioadă și le oferă utilizatorilor premii importante în momentul în care își personalizează dispozitivele cu aplicații din magazinul virtual. Ultima etapă a concursului ”Festivalul Toamnei Huawei” va fi disponibilă începând cu data de 15 octombrie. Poți afla mai multe detalii accesând pagina de Facebook dedicată magazinului virtual HUAWEI AppGallery.

Te așteaptă atât premii fizice, cât și premii digitale, de care poți beneficia atunci când îți customizezi noul telefon cu aplicații utile. În prima categorie se înscriu trei dispozitive de top din portofoliul companiei, printre care Huawei P40 Pro, HUAWEI FreeBuds 3i și HUAWEI Band 4, iar premiile digitale vor fi oferite de parteneri importanți ai Huawei AppGallery: Jerry’s Pizza, Bolt, Tidal și Tinder.

Articol susținut de Huawei România.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.