Probleme de sute de mii de lei in barurile si discotecile din Caras-Severin

17-01-2012 16:08


discoteca

Politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin au aplicat amenzi in valoare de peste 13.0000 de lei in urma unor controale la 91 de baruri, cluburi si discoteci.

Principalele nereguli sunt legate de nerespectarea regulilor comertului, a ordinii si linistii publice, dar si pentru munca la negru.

Echipele de control au fost formate din politisti de ordine publica, rutieri, de la Investigatii Criminale, de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, precum si de la Investigarea Fraudelor. Aproape 300 de comercianti au fost sanctionati contraventional, iar unii dintre ei s-au ales cu marfa confiscata.

Una dintre discotecile la care s-au gasit nereguli vindea ilegal bautura alcoolica. De acolo au fost ridicate 60 de sticle de whisky, cogniac sau vodka in valoarea de 5.000 de lei, ce nu aveau documente de provenienta. In urma cercetarilor, a iesit la iveala ca aceeasi discoteca folosea 9 persoane angajate fara forma legala. Pentru nereguli, patroni s-au ales cu dosar penal.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO