Parada de 1 DECEMBRIE 2013. Circulatie restrictionata in Bucuresti, incepand de vineri

Ultimul update: Duminica 01 Decembrie 2013 07:27
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2013 13:26
Categorie: 1 decembrie
parada militara de 1 decembrie

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe Soseaua Kiseleff si pe strazile din zona Arcului de Triumf din Capitala, vineri, cand are loc repetitia pentru manifestarile de 1 Decembrie, si duminica, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala.

Traficul va fi restrictionat vineri si duminica, intre orele 05.00 si 14.00, pe axul central si pe banda I de circulatie de pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf, pentru desfasurarea manifestarilor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

De asemenea, in cele doua zile, intre orele 9.00 si 14.00, va fi restrictionat traficul rutier pe Soseaua Kiseleff - intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe strada Alexandru Constantinescu - intre Piata Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti, pe Bulevardul Maresal Alexandru Averescu - intre Piata Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti, pe Bulevardul Constantin Prezan - intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, precum si temporar pe strada Ion Mincu, intre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Ion Mihalache.

In Piata Presei Libere, circulatia rutiera va fi restrictionata vineri, intre orele 11.00 si 12.00, pentru reorganizarea dispozitivului de defilare, pentru a doua trecere, pe perioada intoarcerii tehnicii militare.

Totodata, in momentul incolonarii tehnicii, intre orele 09.00 si 14.00, va fi restrictionat traficul, pe banda I de circulatie, in Piata Presei Libere, intre Soseaua Kiseleff si Soseaua Bucuresti-Ploiesti.

1 DECEMBRIE 2013. Protagonistii Stirilor ProTV spun "Eu fac Romania!"

In Piata Arcului de Triumf, incepand de sambata, ora 11.00, va fi restrictionat traficul rutier pe sensul dinspre Piata Presei Libere catre Bulevardul Al. Constantinescu, pe doua benzi de circulatie si pe Bulevardul Al. Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bulevardul Marasti, benzile I si II, pentru amplasarea tribunelor. In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare: Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - strada Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bulevardul Ion Mihalache; Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - Bulevardul Maresal Averescu - strada Turda - Podul Grant; Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Nicolae Caramfil - Bulevardul Aerogarii - DN1; Soseaua Stefan cel Mare - strada Barbu Vacarescu - Bulevardul Aerogarii - DN 1.

Totodata, de joi, ora 20.00, pana duminica, ora 14.00, vor fi interzise opririle si stationarile in alveolele de pe Soseaua Kiseleff, din dreptul Monumentului Infanteristului.

In seara zilei de 1 Decembrie, cand va fi organizata Retragerea cu Torte, circulatia rutiera va fi restrictionata, intre orele 18.00 si 22.00, pe banda I de circulatie de pe traseul: Palatul Cercului Militar National - Bulevardul Regina Elisabeta - Bulevardul M. Kogalniceanu - Piata Operei - Bulevardul Eroii Sanitari Bulevardul Gh. Marinescu - Palatul Cotroceni - Gradina Botanica - Soseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul G-ral Vasile Milea - Bulevardul Timisoara, sediul Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul.

Mijloacele de transport in comun care trec prin zona Arcului de Triumf vor circula pe trasee modificate, atat in 29 noiembrie, cat si in 1 decembrie, in perioada restrictiilor de trafic, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Autobuzele linia 131 vor circula pe traseul de baza intre terminalul "Piata Romana" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, "Complex Comercial Baneasa".

Linia de autobuz 149 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Complex Comercial Baneasa" si intersectia strazii Baiculesti cu Bulevardul Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Poligrafiei, strada Jiului, Bulevardul Gloriei, pana la cap de linie "Cartier Damaroaia", cu intoarcere prin strada Natatiei, strada Jiului, Pasaj Poligrafiei, de unde va reveni pe traseul actual.

Autobuzele liniei 205 vor merge pe traseul de baza intre terminalul "Gara de Nord" si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Al. Constantinescu, apoi modificat in ambele sensuri, pe Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, strada Piatra Morii, strada Coralilor, Soseaua Straulesti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, de unde vor reveni pe traseul de baza.

Linia de autobuz 261 va functiona pe traseul actual intre terminalul "Complex Comercial Baneasa" si intersectia Soselei Gh. Ionescu Sisesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Straulesti, strada Coralilor, strada Piatra Morii, cu intoarcere prin intersectia cu Bulevardul Gloriei, apoi pe strada Piatra Morii, pana la terminalul "Cartier Damaroaia". Autobuzele liniei 282 vor merge pe traseul de baza intre terminalul "Gara de Nord" si intersectia Soselei N. Titulescu cu Bulevardul Banu Manta, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Soseaua Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, strada Av. Radu Beller, de unde vor reveni pe traseul de baza.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul "Strand Straulesti", respectiv "Pasaj CFR Balotesti" si intersectia Soselei Bucuresti-Ploiesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Straulesti, strada Coralilor, strada Piatra Morii, cu intoarcere prin intersectia cu Bulevardul Gloriei, apoi pe strada Piatra Morii, pana la terminalul "Cartier Damaroaia".

Autobuzele liniei 331 vor merge pe traseul de baza intre terminalul "Piata Romana" si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, pana la terminalul "Cartier Damaroaia", cu intoarcere pe strada Natatiei, strada Jiului, Bulevardul Bucurestii Noi, de unde vor reveni pe traseul de baza.

Linia 330 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Faur Poarta 4" si "Piata Charles de Gaulle", unde masinile vor intoarce, iar autobuzele liniei 335 vor merge pe traseul de baza intre terminalul "Barajul Dunarii" si "Piata Charles de Gaulle", apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, terminalul "Complex Comercial Baneasa".

Autobuzele liniei 780 vor merge pe traseul de baza intre terminalul "Gara Basarab" si intersectia strazii Clabucet cu Bulevardul Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, strada Coralilor, Soseaua Straulesti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, terminalul "Aeroportul Henri Coanda".

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Piata Unirii" si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, terminalul "Aeroportul Henri Coanda".

RATB a precizat ca in ziua de 1 Decembrie va fi suplimentat numarul mijloacelor de transport pe liniile 41, 105 si 330, pentru a asigura conditii optime de transport celor care doresc sa asiste la parada organizata cu ocazia Zilei Nationale.

parada militara de 1 decembrie Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
harta 1 decembrie Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

1 DECEMBRIE 2013. Vedetele ProTV canta despre visul romanesc

1 DECEMBRIE 2013. Vedetele ProTV canta despre visul romanesc

1 DECEMBRIE 2013. Protagonistii Stirilor ProTV spun

1 DECEMBRIE 2013. Protagonistii Stirilor ProTV spun "Eu fac Romania!"

De la 1 decembrie, ProTV va emite in format 16:9

De la 1 decembrie, ProTV va emite in format 16:9

Tibi Useriu

Slugă la ciobani, bodyguard-ul mafiei, deținut. Cum a ajuns Tiberiu Ușeriu să câștige maratonul de la Polul Nord

Ar putea duce o viață fără griji, dar se luptă să salveze pădurile României și jungla amazoniană

Anamaria Marinca, românca talentată care îi dă replica lui Brad Pitt pe marile ecrane

Zâna Merciluţă, cabinetul mobil care vine în satele fără stomatolog. România secolului XXI riscă să nu aibă dinţi

Au renunțat la joburile din bancă și s-au apucat de turism, în Transilvania. Conceptul prin care au atras mii de străini

Suedezul care a trăit cu rromii într-un sat arădean. A lăsat o viață fără griji în Suedia pentru România

Raluca Ciornea

După ce a rămas fără job, s-a apucat de fotografie. Cum a ajuns să ajute familiile sărace

Au renunțat la salarii mari de la multinaționale pentru a-i educa pe elevii sărmani. ”Este cea mai frumoasă profesoară”

Milionarul român care stă la bloc și merge cu metroul la birou. Realizează cel mai cumpărat produs românesc în lume

Gemenii români care desenează viitoarele orașe ale Planetei. De numele lor se leagă și sediul futurist al gigantului Apple

Senatorul american McCain, mesaj în care amintește de angajamentul României privind independenţa justiţiei

Născut la Aiud, caută leacul pentru autism la Stanford.Cercetătorul care obține porțiuni de creier din simple celule de piele