1 Decembrie: Un roman din New York preda reteta succesului, la 25 de ani!

Dată publicare: 01-12-2009 00:00
Dată actualizare: 02-11-2012 16:01


Munceste de la 14 ani, iar acum cand a implinit 25 a ajuns intr-un post de conducere la New York, intr-una dintre cele mai bine cotate agentii de publicitate din lume. Un destin care se anunta deja a fi Jos palaria!

A castigat un trofeu de aur la Cannes in domeniul designului si publicitatii, dar nu este singurul premiu din palmaresul personal.

Un pusti in pantaloni scurti si cu o farfurie goala in mana te priveste cu ochii tristi din ecranul calculatorului. Se uita in stanga se uita indreapta dar nimic. Daca dai clic pe star vei descoperi o gramada de copii cu farfurii in maini care asteapta rabdatori sa fie hraniti.

Cu un simplu clic poti sa le astamperi foamea. O supa de rosii costa aproape 4 euro. Odata umpluta farfuria pustiul pleaca zambind iar tu tocmai ai donat 4 euro pentru copii saraci. Ideea site-ului apartine unui roman.

Tanarul Raul Mandru este autorul siteului "Doneaza o masa" si  se simte mandru de felul in care traieste si munceste in cel mai viu oras din lume.

Site-ul "Doneaza o masa" a fost construit pe cand lucra in Germania pentru o fundatie caritabila. Cu un succes rasunator.

O combinatie intre un copil dezinvolt atunci cand nu vorbeste despre munca lui si un matur serios atunci o face, mereu in cautarea unor idei care sa rupa piata. In fiecare dimineata, Raul Mandru coboara la metrou catre noul loc de munca.

A muncit sase ani in Germania, si tot cam atati in Romania iar de curand s-a mutat in New York pe un post de conducere in renumita agentie de publicitate Ogilvy.

Daca nu poti sa fii inspirat de New York, nu stiu ce te inspira. La orice colt e o galerie, la orice colt e arta, aici e locul e locul unde se produce arta la cel mai inalt nivel. Nu-si permite nimeni sa fie mediocru aici ca daca nu, nu rezista.
Raul Mandru
In agentie Raul a invitat reporterii ProTV pe terasa, deasupra New York-ului. Jos, in cladire, accesul strainilor este strict interzis.

Site-ul "Doneaza o masa" a aparut la inceputul anului iar de atunci a adunat sute de mii de euro din donatii.

Iar Mandru pare ca a invatat cum sa se uite. Are in palmares nu doar premiul de la Cannes ci multe altele.

New Yorkul e raiul lucratorilor in publicitate. De aici pleaca ideile iar cei mai buni vin aici. Aici Mandru se simte ca pestele in apa si nu are de gand iasa la mal prea curand. La 25 de ani, romanul a urcat pe scene importante ca sa ridice cele mai valorase primii in domeniul publicitatii. Pentru asta si el merita o palarie.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO