Un copil de 10 ani a murit după ce a mâncat la fast food. Produsul consumat
Un copil în vârstă de 10 ani din Dublin a murit, după ce a suferit o reacție alergică puternică provocată de un preparat consumat într-unul dintre restaurantele McDonald’s.
Băiețelul a consumat un preparat McDonald’s din pui care conținea piri piri, un sos foarte picant obținut din ardei chili. La 10 minute după ce a mâncat, victima a început să se simtă rău.
Mama copilului a fost anchetată în acest caz, ea fiind cea care i-a cumpărat produsul pentru a-l face fericit, susținând că victima adora mâncarea de la McDonald’s.
În fața judecătorilor, mama a susținut că fiul ei era alergic la lapte, ouă, pește și alune, însă niciodată nu s-a simțit rău după ce a consumat de la acest restaurant, scrie metro.co.uk.
”Mama, mă simt slăbit, nu pot să merg”, ar fi spus copilul înainte să-și piardă cunoștința, potrivit declarațiilor mamei.
În urma autopsiei, medicii au precizat că micuțul ar fi suferit un șoc anafilactic.
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!