Ai curaj sa te uiti la noul trailer pentru cel mai socant film facut vreodata?

Dată publicare: 07-09-2011 18:14
Dată actualizare: 31-10-2012 01:09


cenzurat

Inca de cand a fost lansat primul horror "The Human Centipede", regizorul Tom Six a dat de inteles ca va exista si un sequel. La doi ani distanta, a doua parte va fi lansata in SUA in octombrie.

Presa din SUA l-a numit acum un an ( cand s-a lansat prima parte) cel mai socant film facut vreodata, in 2011 se intoarce cu partea a doua . Clipul de promovare a fost lansat in Australia, filmul e deja interzis in Marea Britanie pentru ca e prea sangeros si obscen, iar in SUA multe dintre scenele violente vor fi scoase.

Povestea celui de al doilea film se concentreaza in jurul unui barbat care devine obsedat sexual dupa ce inchiriaza dvd-ul primului film "The Human Centipede" si planuieste sa puna in aplicare monstruozitatile pe care le vede.

Regizorul Tom Six a declarat ca al doilea film va fi si mai tulburator decat prima parte. Six planuieste chiar o trilogie, al treilea film numindu-se "The Human Centipede: Final Sequence", despre care spune ca va face ca al doilea film sa para un film Disney. "The Human Centipede I" spune povestea unui medic german care vrea sa realizeze un miriapod din oameni. Acesta uneste victimele sale prin gura si anus, pe cale chirugicala.

In 2010, filmul a declansat un scandal urias - cinematografele si-au avertizat clientii sa nu manance nimic inainte de a vedea acest film, intrucat dupa vizionarea peliculei, multi s-au dus direct sa vomite. Prima parte a filmului The Human Centipede (First Sequence) a fost facuta cu un buget de 1.5 milioane de euro si nimeni nu se astepta la un asemenea succes. Primul trailer al filmului a adunat 10 milioane de accesari pe YouTube, iar proiectiile din Los Angeles s-au tinut cu casa inchisa.


Filmul cenzurat in SUA si interzis in Marea Britanie si-a lansat un nou trailer. Motivul pentru care i-a ingrozit pe multi pe www.procinema.ro

Sursa: Pro Cinema

Tags: socant, film,


VIDEO PROTVPLUS.RO