(P) Cum mi-am ținut cheltuielile în control cumpărând doar produse marcă proprie PENNY

Cum mi-am ținut cheltuielile în control cumpărând doar produse marcă proprie PENNY

Devalorizarea banilor, pe fondul crizei energetice, schimbă obiceiurile de consum ale românilor. Coșul zilnic devine tot mai sărac, iar alimentele, cândva de bază, sunt tot mai inaccesibile.

O soluție salvatoare sunt produsele marcă proprie ale retailerilor, iar azi vă voi dezvălui ce economii am făcut eu după ce am descoperit produsele marcă proprie PENNY.

Un lucru este cert: hrana noastră va fi din ce în ce mai scumpă și mai puțină, iar explicația e simplă. Provocările tot mai mari de pe piața produselor de larg consum duc la creșterea costurilor de producție, care se traduce în prețuri mai mari la raft. Pentru a-și reduce considerabil cheltuielile lunare, românii se îndreaptă tot mai mult spre produsele alimentare și nealimentare marcă proprie ale marilor lanțuri de magazine. Eu am ales PENNY și o să explic de ce și ce beneficii mi-au adus.

Sunt mărci românești

 

Cred că tot ce se dezvoltă pe plan local este bun, de calitare și la un preț avantajos pentru orice buzunar. Din punct de vedere economic, susținerea producătorilor autohtoni este benefică pe termen mediu și lung, iar PENNY a înțeles asta de foarte mulți ani. Personal apreciez preparatele realizate după rețete românești, dar caut ca ele să conțină și ingrediente de la producători locali. 

De aceea, aleg mezeluri și conserve Casa Gustului, de a căror calitate nu m-am îndoit niciodată. Când am poftă de salam, și sunt un pofticios, aleg salamul ardelenesc Casa Gustului, la 11,20 lei batonul de 280 g, sau salamul Sinaia Casa Gustului, la 14,99 lei batonul de 350 g.

Când vreau carne proaspătă, direct de la crescătorii din România, îmi pun toată încredera în gama Hanul Boieresc. Cea mai recentă achiziție din această săptămână, o caserolă de carne tocată amestec (porc și vită), a fost alegerea inspirată pentru o ciorbă de perișoare cum obișnuia să ne facă mama. 

Cumpărături inteligente, bani economisiți

Să nu ne ascundem după deget! Când mergem la cumpărături căutăm întotdeauna produse de calitate, la cel mai bun preț. Când vrei să ai un echilibru între cheltuieli și venituri, nu trebuie neapărat să renunți la ceea ce-ți place sau ce-ți e de trebuință, ci să optezi pentru alegeri inteligente. Eu am renunțat complet la prejudecăți după ce am descoperit gama PENNY de produse de bază, unde am observat că pot economisi 2-3 lei la fiecare produs cumpărat. La un coș de cumpărături de 100 de lei, cum a fost cel mai recent, am reușit să economisesc 19 lei, doar alegând marca PENNY.

 

Cum? Litrul de ulei PENNY este 9,49 lei, cu 4-5 lei mai ieftin decât uleiul comercializat sub alte mărci sau denumiri; fasolea albă PENNY costă 4,99 lei (500 g); mazărea verde (400 g) e 2,49 lei; un borcan de miere polifloră PENNY (900 g) costă 15,99 lei; un borcan de castraveți murați (1,6 kg) costă 6,79 lei. În plus, am făcut o afacere grozavă cu uleiul de măsline San Fabio (750 ml), pe care la PENNY l-am găsit la un preț imbatabil: 17,99 lei. Am făcut aceste cumpărături pe 18 octombrie, în magazinul PENNY Fizicienilor din București. Oferta completă de produse PENNY e disponibilă în cataloagele săptămânale sau în aplicația PENNY, care se poate descărca ușor pe orice dispozitiv Android sau iOS. 

Sunt în avantaj și atunci când pun în coș lactate Boni, o altă marcă proprie a discounterului. Un lapte bătut Boni (400 g), la 2,79 lei (cum l-am găsit eu la 18 octombrie), este deseori un mic dejun potrivit, alături de un produs de patiserie.

Hrana ready to eat, aliatul zilelor încărcate

Sunt mare amator de mâncare gătită, dar asta nu înseamnă că am mereu parte de un fel principal abia scos din cuptor. În zilele încărcate, când lucrez peste program, mă delectez cu preparate din gama PENNY Ready, care îmi satisfice orice poftă de pizza, paste, salate, burgeri ori deserturi. Sunt convins că ați încercat cel puțin o dată astfel de produse, așa că nu e o noutate. Avantajul competitiv la PENNY e că întotdeauna poți economisi câțiva lei la fiecare achiziție.

 

Articol susținut de PENNY.

Articol recomandat de sport.ro
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cinci produse de la PENNY care nu-mi lipsesc niciodată din frigider. Iată de ce!
(P) Cinci produse de la PENNY care nu-mi lipsesc niciodată din frigider. Iată de ce!

Gusturile se formează atunci când ai experiențe culinare variate. De obicei crearea lor necesită timp și îngăduință din partea ta, fiindcă te-ai putea descuraja ușor dacă suferi dezamăgiri.

(P) Cum am economisit timp și bani alegând la birou mâncare gata gătită de la PENNY
(P) Cum am economisit timp și bani alegând la birou mâncare gata gătită de la PENNY

„Ce mâncăm azi?” sau „De unde mâncăm azi?” sunt două dintre cele mai frecvente întrebări pe care le aud la birou. De cele mai multe ori ele primesc cam același răspuns: „A, deci tot de acolo”.

(P) Trei ponturi pentru cumpărături inteligente la PENNY
(P) Trei ponturi pentru cumpărături inteligente la PENNY

Cumpărăturile sunt una dintre plăcerile simple ale vieții, dar ca multe alte cheltuieli pot genera mari bătăi de cap.

Recomandări
Planul de propagandă al lui Putin pregătit pentru alegerile prezidenţiale, divulgat. Ce pune la cale liderul rus
Planul de propagandă al lui Putin pregătit pentru alegerile prezidenţiale, divulgat. Ce pune la cale liderul rus

Site-ul eston Delfi a dezvăluit planul de propagandă al lui Vladimir Putin înaintea alegerilor prezidențiale din Rusia.

Taximetriştii continuă protestele în Piaţa Constituţiei. Amenință cu greva foamei dacă nu le sunt soluţionate revendicările
Taximetriştii continuă protestele în Piaţa Constituţiei. Amenință cu greva foamei dacă nu le sunt soluţionate revendicările

Taximetriştii continuă miercuri protestele în Piaţa Constituţiei, solicitând emiterea, în regim de urgenţă, a unui act normativ care să reglementeze activităţile de transport alternativ.

Veste bună pentru șoferi. Polițiștii, obligați să reducă cu până la 10% din viteza indicată de radar
Veste bună pentru șoferi. Polițiștii, obligați să reducă cu până la 10% din viteza indicată de radar

Marja de eroare în cazul radarului a fost stabilită la 10 kilometri pe oră, respectiv 10% din viteza de peste 100 de kilometri la oră, printr-un proiect de lege care amendează legislația rutieră.