Weekend furtunos pentru Vali Vijelie. Misterul fetei care nu l-a mai vrut

Ultima actualizare: 02-08-2012 09:28

Cantaretul Vali Vijelie este cercetat pentru ca si-ar fi rapit amanta, o tanara de 22 de ani. Interpretul de manele este acuzat ca a luat-o cu forta pe fata la o discutie, desi ea ii transmisese ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu el.

Inainte sa o impinga in masina lui si sa plece cu ea, Vijelie i-a distrus parbrizul celui care incerca sa o scape pe femeie din mainile lui.

Vali Vijelie a venit sa isi caute iubita la un salon de infrumusetare, dar, pentru ca tanara a refuzat sa stea de vorba cu el, nu i s-a permis accesul, asa ca s-a pus pe scandal. in acest timp, ajutata de fiul patronului acestui salon, tanara a reusit sa plece. Cei doi insa nu au apucat sa parcurga decat cativa zeci de metri, pentru ca in intersectie masina lor a fost blocata de Vali Vijelie care i-a atacat. Dupa ce a spart parbrizul masinii, a luat-o cu forta pe fata si a bagat-o in masina lui.

Cel care a incercat sa o salveze a sunat repede la politie si a povestit ce s-a intamplat. Poltistii au reusit sa-l gaseasca pe Vijelie dupa miezul noptii si sa-l aduca la audieri. A negat insa tot incidentul si a sustinut ca nu putea fi el, pentru ca era plecat din Capitala.

Anchetatorii au gasit-o si pe fata, la ea acasa. Aceasta nu a vrut sa spuna ce i s-a intamplat si nu a depus deocamdata plangere impotriva lui Vali Vijelie.

Chiar si asa politia il cerceteaza pe manelist pentru distrugere, tulburarea linistii publice si lipsire de libertate. Toate i-ar putea pana la 10 ani de inchisoare cantaretului care este casatorit si are doi copii.

Teo despre boala: "Am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas"

The Guardian: Inna, exportul Romaniei. Aminteste de Sabrina cu "Boys boys"

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO