Vogue a desemnat-o "femeia anului". Despre cine este vorba. GALERIE FOTO

28-07-2011 10:26
Sursa: Female First


Rihanna

Este una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz-ul international, iar acum a fost desemnata si "femeia anului" de catre celebra revista Vogue.

Rihanna a fost desemnata "femeia anului" de editorii editiei italiene a revistei Vogue, care au dorit sa o recompenseze astfel pentru implicarea in diverse actiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar si capacitatea de a face fata problemelor din viata personala.

Cantareata a avut o relatie turbulenta, marcata de scandaluri si violente, cu fostul ei iubit, rapperul american Chris Brown.

Totodata, artista nascuta in Barbados a declarat intr-un interviu recent ca dependenta de droguri a tatalui ei, Ronald Fenty, i-a marcat copilaria.

"Independenta, energica, tanara Robyn Fenty in varsta de 23 de ani este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana in fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa isi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani", se afirma in comunicatul emis de Vogue Italia.

"Ea a reusit sa isi construiasca o cariera, in ciuda faptului ca multe tragedii i-au afectat viata privata: de la dependenta de cocaina a tatalui ei, la episodul violent din 2009 cand a fost agresata de iubitul ei de atunci, Chris Brown", au adaugat editorii italieni de la Vogue.

Rihanna, care a aparut pentru prima data pe coperta acestei reviste in septembrie 2009, s-a implicat in cateva campanii internationale de constientizare a populatiei in privinta cancerului mamar si a foametei.

Artista s-a implicat, totodata, intr-o alta campanie, de gasire a unui donator de maduva pentru Jasmina Anema, o tanara admiratoare a ei, suferind de leucemie.

Sursa: Female First, Mediafax

Tags: rihanna,

VIDEO PROTVPLUS.RO