Concertul Madonnei la Marsilia anulat, dupa prabusirea scenei

Ultima actualizare: 05-10-2012 07:06

UPDATE: O persoana a murit, doua sunt in stare grava si alte sapte au fost ranite, in timp ce se instala scena pe care Madonna urma sa cante duminica la Marsilia. Concertul a fost anulat, anunta primaria orasului.

Bilantul este deocamdata unul provizoriu si a fost comunicat de politie si prefectura. Potrivit lui Jose Allegrini, adjunctul primarului, in cazul unuia dintre ranitii grav prognosticul este rezervat.

Se pare ca unul dintre stalpii de sustinere ai acoperisului scenei s-a dezechilibrata antrenand colapsul intregii structuri.

Potrivit martorilor, ranitii au fracturi deschise si alte traumatisme severe. Potrivit autoritailor locale, 50 de persoane de diferite nationalitati lucrau pentru compania londoneza care organizeaza concertul si implicit turneul "Sticky and Sweet".

Cu o capacitate de 60.000 de locuri, stadionul Veledrome din Marsillia este al doilea ca marime din Franta. Madonna trebuia sa cante acolo pe 19 iulie. Cantareata a avut deja un concert in Franta, la Paris, pe 9 iulie. Vedeta va canta in Romania pe 26 august, in Parcul Izvor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO