Rihanna: Mi-e dor de Chris Brown


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 15:16
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Rihanna

Pe principiul: si ce daca ma invinteste, eu tot il iubesc, Rihanna iese la rampa cu o declaratie care nu prea te mai face sa o compatimesti. Domnisoara recunoaste ca ii este tare dor de cel care a tinut-o intr-o repriza de pumni in februarie anul acesta.

 

Intrebata intr-un interviu la un post de radio daca ii duce dorul lui Chris Brown, cantareata a raspus: "Uneori. De fapt, ca sa fiu sincer, mi-e dor de el. Ne leaga multe amintiri, locuri in care am fost si, desigur, muzica. O gramada de "semne" ma fac sa-mi aduc aminte de relatia pe care am avut-o cu el".

Mai multe, artista a recunoscut ca daca se intampla ca la radioul pe care-l asculta sa se difuzeze o piesa de-a lui Chris,  nu schimba frecventa. Din contra. Asculta cu nostalgie piesa cantata de fostul iubit.

Intre timp, Rihanna a decis sa-si "cante" suferinta: melodia “Cold Case Love” este practic povestea a ceea ce s-a intamplat pe data de 8 februarie 2009, fiind o melodie plina de emotie, dupa cum spune chiar ea.

In alta ordine de idei, se pare ca dupa incident Rihanna s-a schimbat total: a uitat de unde a plecat, si inchipuita diva isi injura si ameninta angajatii din te miri ce motive.

Intre timp, Brown, care a primit o condamnare de 180 de zile in folosul comunitatii, iar in urmatorii cinci ani va fi supravegheat dupa ce si-a recunoscut gestul, a aparut din nou in fata judecatorului, de data aceasta pentru a arata ce progrese a facut.

Sursa: The Sun

Rihanna, inger la TV, Cruela de Vil in viata de zi cu zi
Rihanna, Jay-Z si Beyonce, impreuna pe aceeasi scena!
Rihanna vorbeste intr-o piesa despre bataia primita de la Chris Brown!
Rihanna, Jay-Z si Beyonce, impreuna pe aceeasi scena!
Rihanna vorbeste intr-o piesa despre bataia primita de la Chris Brown!
VIDEO PROTVPLUS.RO