Videochat cu Neti si Elena. Marte, planeta de foc, intra in Sagetator, zodie de foc

12-10-2012 12:18


Marte, o planeta de foc, a intrat in Sagetator, o zodie de foc. Rezultatul : explozie. Marte in Sagetator inflameaza atat partile pozitive cat si cele negative.

Asadar, planeta razboinica ne ajuta sa rezolvam problemele dificile pe care le-am tot amanat. Mare atentie la sanatate! In special ficatul si bila devin vulnerabile.

In plus, acest aspect astral ne ajuta sa obtinem colaborari cu parteneri din strainatate. Marte ramane in Sagetator pana in 17 noiembrie si trebuie sa stiti ca aceasta planeta nu e prea prietenoasa. S-ar putea sa devenim implusivi si razbunatori.

Berbec

Puteti sa calatoriti, sa aflati vesti, sa aranjati un parteneriat, o sponsorizare, studii. Acte importante pe care le puteti solutiona, dar nu fara dificultate: efort, alergatura. Atentie la ce semnati. Pot fi incidente la drum lung.

Taur

Ceva probleme cu banii. Trebuie sa va ganditi la solutii ca sa treceti cu bine peste aceasta bine. Se pot rezolva acte de mostenire. Se poate face o succesiune. Marte inseamna si amenda. Exista un drum al actelor si ce nu se face inseamna sanctiune. Casa dotei. Vin bani de pe urma unui proces. Casa interventiilor chirurgicale, a sferei genitale. Daca ati amanat o investigatie, Marte inseamna ceva care doare acum. 

Gemeni

Tergiversare a unui proiect, demers. Marte ridica o bariera si trebuie sa va ganditi cum sa va perfectionati stilul. Are legatura cu autoritatile. Atentie la cum conduceti sa nu luati o amenda. Tensiuni cu partenerul de viata.

Rac

Noutati la serviciu. Deveniti remarcat. Un proiect,  o noua perspectiva, o afacere. Casa sanatatii. Daca au fost probleme si nu s-au rezolvat, poate trebuie intervenit cu alte terapii.

Leu

Sansa de a intra intr-o relatie. Va lamuriti daca partenerul va impartaseste aceleasi sentimente. Poate sa reapara o persoana care nu a convins data trecuta. Apar si scantei. Atentie la sarcina. Sa mergeti la control. Marte inseamna si un copil zvapaiat. Un hobby caruia va puteti dedica. Va umpleti timpul liber.

Fecioara

Agitatie in casa. Reparatii. E momentul sa modernizati ceva. Aveti grija de casa altcuiva. Marte inseamna si frate, o persoana mai tanara. Cineva care poate sa vina si sa stea cateva zile la voi. Inseamna si casa la drum. Poate faceti o vizita. O perioada in care aveti grija de o persoana bolnava. E casa care corespunde stomacului.

Balanta

Relatiile cu grupul. Va vedeti mai des cu grupul, iesiti mai ds in societate unde intalniti oameni. Mergeti in deplasare, casa drumurilor scurte e activata. Trebuie sa platiti tot ce tine de masina, sa o verificati. Casa studiului. E mult de invatat.  Perioada de testare, examene, tensiuni.

Scorpion

Perspectiva care are legatura cu drumul in viata, cariera. Marte inseamna cheltuiala, colaborari pe care trebuie sa le verificati, sa vedeti daca mai sunt valabile sau daca mai au rost. Vin banii aceia multi pe care trebuia sa-i incasati de pe urma unei vanzari sau pe care-i asteptati.

Sagetator.

Agitatie. Nerabdare, vreti sa le faceti pe toate, sa ajungeti peste tot. Marte te obliga sa ai un ritm accelerat pentru a rezolva inclusiv chestii banale. Un barbat intra in viata sagetatorului: care va ajuta sa gasiti de lucru, un sponsor, partener de afaceri, un om datorita caruia sa se intample niste lucruri. Atentie la ficat, bila, dinti. Va puteti lua masina.

Capricorn

Marte in casa problemelor de sanatate. Crampe, febra sau ceva legat de sitemul osos. Trebuie sa suportati niste cheltuieli, poate pentru cineva. Intrigi de culise.

Varsator

Marte e selectiv in casa prietenilor. Faceti curatenie printre ei. Vedeti cine e adevarat prieten si cine a tradat. Tensiuni, se spun lucruri. Se calatoreste, se reia sau dezvolta o activitate cu cineva din alte orase.

Pesti

Marte in casa carierei. Posibilitati de a va face remarcati prin ceva. Aveti experienta, ati invatat lectia greului. Acum aveti incredere sa va impuneti un punct de vedere. Puteti castiga un concurs. Atentie, va puteti certa cu o autoritate.

Data viitoare Neti si Elena vorbesc despre compatibilitati in dragoste.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO