Horoscop zilnic, 6 august 2015. Berbecii incep o relatie noua, iar Scorpionii pot incepe o afacere de succes

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. E bine sa ne spunem punctul de vedere, sa nu lasam sa se inteleaga gresit unele lucruri si o sa vedeti ca o sa ne mearga mult mai bine de-acum incolo.
 

Horoscop 2015 LEU - O reusita, un castig, o revedere emotionanta, o declaratie de dragoste sau o invitatie la masa, o iesire in lume, fie si pentru weekend. O sa va parvina un raspuns de la o agentie de turism ca vi s-au rezervat bilete de cazare, transport sau de la banca aflati ca vi s-a aprobat o cerere.

Horoscop 2015 FECIOARA - Se pare c-o sa scapati de niste greutati si o sa va puteti ingriji si de voi, sa mergeti la medic, la stilist sa va improspatati look-ul. Se poate sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si sa aveti un tonus mult mai bun de-aici inainte, sa munciti cu mai multa implicare.

Horoscop 2015 BALANTA - O sa va contacteze niste oameni care vor sa puneti umarul la un proiect care-o sa v-aduca notorietate, bani, chiar daca nu peste noapte ci, probabil la anul. Intr-un context anume, cand iesiti cu prietenii o sa faceti cunostinta cu cineva care poate deveni partenerul vostru de viata.

Horoscop 2015 SCORPION - Intrevedere in scop de afaceri - raspunsul il puteti da mai tarziu , chiar prin octombrie, noiembrie - daca mai e valabila oferta. O suma de bani, posibile ramasite, de ici, de colo, si o sa aveti de buzunar in weekend sa iesiti pe undeva sa va distrati.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2015 SAGETATOR - Va pregatiti de o plecare in vacanta, a doua runda, probabil, si o sa va bucurati de un anturaj pe gustul vostru si o sa revedeti locuri incarcate de amintiri. Ati putea primi o aprobare care v-ar deschide niste usi, v-ar propulsa mai sus in cariera si v-ar aduce si bani.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Sefii par tot mai exigenti si asta nu v-ar deranja, numai sa nu impinga lucrurile pana la absurd, sa va ceara sa ramaneti si peste program sau sa veniti din concediu, mai devreme. S-ar putea sa va treziti cu vreo restanta de plata, ca n-ati achitat o factura, vreo amenda sau o taxa.

Horoscop 2015 VARSATOR - O sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni, in timp ce altii, pe care-i considerati de incredere - o sa dea bir cu fugitii. Cineva de care va era dor soseste si o sa aflati cat de mult va iubeste si daca are intentii serioase de casatorie.

Horoscop 2015 PESTI - E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa aveti de cheltuiala, sa va descurcati in perioada asta cu platile curente si cu cele neprevazute. O sa mai cumparati cate ceva nou pentru casa, familie, sa completati lipsurile, sa aduceti un plus de luminozitate, de modernism in locuinta.

Horoscop 2015 BERBEC - O suma de bani si de luat si de dat, poate vin dintr-o colaborare si se-aduna acolo la bugetul de vacanta sau doar de weekend. O noua dragoste la orizont si o sa va bucurati de o viata fericita, in doi!

Horoscop 2015 TAUR - Se poate sa primiti ceva in dar cu un prilej anume si o sa fie de fata, probabil, si prietenii care o sa va felicite c-ati repurtat un succes. Prezenta cuiva o sa va binedispuna, sa va ofere un stimul sa mergeti mai departe, ca sa va puteti atinge un obiectiv major.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa aveti de semnat acte si sa va dati acordul pentru o colaborare, sa adunati mai multi bani la sfarsit de luna, sa strangeti un capital, pe cat posibil. Se poate sa faceti o cheltuiala care sa va consume rezervele din cont, dar sa va convina totusi.

Horoscop 2015 RAC - Un proiect nou la orizont si o sa castigati bani frumosi, veti intra in legatura cu niste oameni care va pot asimila in grupul lor si sa frecventati si alte medii. O sa negociati mai dur, de data asta, cu un partener de afaceri, sa nu castige el mai mult decat voi, care faceti toata treaba.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.