Horoscop zilnic, 5 iulie 2015. Vesti bune pe plan sentimental pentru Fecioare si emotii intense pentru Gemeni

horoscop Gemeni

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa ne putem bucura si de o priveliste de vis, dar si de armonia familiala, sa facem ce ne dorim, si universul va veni in intampinarea dorintelor noastre.

Vibratia zilei este 5 si e bine sa fim cu bagare de seama la volan.

Horoscop 2015 RAC
O sa va puteti distra si cu bani putini, ba chiar poate scapati fara nicio cheltuiala ca o sa va faca, o sa vedeti, cineva cinste, si o sa fie o atmosfera placuta pe-acolo pe unde veti ajunge. O multumire sufleteasca , un castig, o sa fie apreciata munca in cadru public, primiti si vreo recompensa.

Horoscop 2015 LEU
Va luati o revansa, le faceti voi cinste la un restaurant sau la iarba verde prietenilor care v-or fi invitat data trecuta la restaurant sau la cinema, intr-un club. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va atraga ca un magnet si de care n-o sa vreti sa va mai despartiti.

Horoscop 2015 FECIOARA
O sa atrageti privirile asupra voastra, castigati un plus de imagine printr-o actiune spre beneficiul altora si o sa intrati pe un nou fagas din punct de vedere profesional. Rendez vous, poate fi prima intalnire dupa lungi conversatii pe net, la telefon, si s-o lasati la dospit, sa vedeti ce impresie v-a produs.

Citește și
Neti Sandu si Elena Lasconi
Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza intrarea lui Marte in Rac
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 BALANTA
Poate va dati intalnire in oras cu prietenii, mai strecurati si o idee de afaceri, puneti la cale o activitate recreativa pentru voi si copii pe periada vacantei. Cineva din trecutul sentimental va cere o a doua sansa de a forma un cuplu si daca se mai poate repara ceva, sigur o sa faceti.

Horoscop 2015 SCORPION
Se poate sa revedeti atat rude cat si prieteni cu prilejul unui botez sau e un party la care o sa vina oameni pe care nu i-ati mai vazut de mult si o sa va incarcati bateriile. Poate va duceti intr-o statiune de agrement la un team building si sa va relaxati, o sa practicati si diverse sporturi.

Horoscop 2015 SAGETATOR
O sa va duceti pe la mondenitati, treceti in revista evenimentele culturale, intrati la o expozitie sau dati o fuga la malul marii si o sa va incarcati sufleteste. O revedere emotionanta si poate chiar aveti ceva extrem de important sa-i comunicati persoanei respective, sa va faceti cunoscute sentimentele.

Horoscop 2015 CAPRICORN
Se pare ca o sa fiti entuziasmati de prezenta cuiva, poate o sa treceti pe la cineva care locuieste in alt oras, pe undeva prin imprejurimi. Se poate sa cunoasteti lume noua la un eveniment monden si sa pastrati legatura, sa colaborati pe niste teme, la un moment dat.

Horoscop 2015 VARSATOR
Invitatii non-stop, o sa va faceti program de vizite si plimbari niste bani de rezerva pe care sa-i folositi pentru distractie, filme, spectacole. E posibil sa va iasa-n cale fiinta visurilor voastre si sa va-ndragostiti pana peste cap, sa umple un gol sufletesc.

Horoscop 2015 PESTI
Poate faceti turul de onoare pe la rude, prieteni, sa strangeti randurile, daca nu v-ati mai vazut de mult si aveti si chestiuni mai speciale, de vorbit, de pus la punct. O vorba buna va poate schimba starea de spiritdaca sunteti cu moralul la pamant, o plimbare, iarasi, v-ar prinde bine.

Horoscop 2015 BERBEC
O iesire cu grupul, pot fi si colegi de breasla, o sa revedeti niste oameni care va propun un job, sau sa luati parte la o activitate in scop umanitar. Sfera sentimentala este frumos nuantata si poate relatia va avansa spre o casatorie daca n-ati legalizat-o pana acum.

Horoscop 2015 TAUR
Poate dati o petrecere la voi acasa si o sa preparati delicatesele casei, asa cum i-ati obisnuit pe prieteni, si-o sa puteti face si o plimbare mai pe seara. Ati putea da o fuga pana in statiunea preferata, sa luati o priza de aer curat, sa faceti plaja, baie in mare, in piscina.

Horoscop 2015 GEMENI
Invitatie la o ceremonie si o sa traiti emotii intense care sa va ajute sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, la casatorie. E bine sa dati dovada de prudenta la volan si sa respectati regulile de circulatie, sa aveti permisul la voi si toate actele masinii.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Dragostea in 2015
Horoscop cu Neti si Elena: Dragostea in 2015

Afla ce iti rezerva astrele la capitolul dragoste, in 2015.

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza intrarea lui Marte in Rac
Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza intrarea lui Marte in Rac

Cum ne influenteaza intrarea lui Marte in Rac.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.