Horoscop zilnic, 31 august 2015. Scorpionii avanseaza in cariera, iar Pestii intalnesc o noua dragoste

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, cu Neti Sandu. Primim de luni tot felul de vesti care o sa ne puna intr-o oarecare stare de alerta, sa facem fata situatiilor si sa nu ratam vreo sansa de a avea succes.

Horoscop 2015 FECIOARA - Apar diverse provocari atat in plan profesional, cat si personal si n-o sa stati cu mainile incrucisate, o sa vedeti care dintre ele va avantajeaza. O sa va intre niste bani si veti lua tot felul de lucruri pentru casa, familie, sa se vada bunastarea.

Horoscop 2015 BALANTA - Intrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afacere si, daca sunteti deschisi, o sa dati curs ofertei, ca sa va asigurati banii de care-aveti nevoie. Se poate s-aveti o explicatie cu cineva care v-o fi gresit cu ceva si o sa ajungeti la o intelegere, o sa fiti toleranti.

Horoscop 2015 SCORPION - Posibile schimbari la serviciu si, daca o sa fiti pe faza, v-ati putea gasi un loc mai bun, mai bine platit, sa profitati de conjunctura. O sa va mai intre niste bani, in afara salariului, poate va da cineva inapoi o datorie sau partenerul de cuplu vine cu o suma.

Horoscop 2015 SAGETATOR - V-ati putea interesa de un job in strainatate, si sa va incercati norocul pe-acolo, sau poate alegeti un colegiu sau o universitate sa faceti un masterat, doctorat in afara. E posibil sa primiti o numire in functie, sa va cereti niste drepturi si sa fiti incantati de rezultate.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2015 CAPRICORN - Poate va faceti drum la banca sa cereti niste inlesniri sau chiar un credit ca sa va cumparati o locuinta sau sa va luati masina. Va invita cineva la o plimbare in strainatate, si s-ar putea sa nu va coste mare lucru, mai ales daca veti sta pe cheltuiala acelei persoane.

Horoscop 2015 VARSATOR - O confirmare de la autoritati ca vi s-a rezolvat o chestiune care dureaza de ceva vreme si o sa va puteti angaja sau poate vi se recunosc niste drepturi, primiti bani, bunuri. Un consult medical v-ar putea ajuta sa aflati care e sursa unor dureri si sa-i si veniti de hac.

Horoscop 2015 PESTI - Se poate sa mai si ramaneti cu niste bani dupa ce veti incasa o suma si o sa negociati un salariu pentru o munca in colaborare. Cineva pe care l-ati cunoscut de ceva vreme o sa va apara intr-o alta lumina, si se poate infiripa o relatie amoroasa, dac-o sa va dati voie.

Horoscop 2015 BERBEC - O s-atrageti toate privirile asupra voastra prin noua postura pe care-o veti capata - in curand - si pareti destul de pregatiti pentru noi provocari. Banii incep sa se-adune in cont si o sa aveti la dispozitie cam un an de zile in care sa munciti pe multi bani.

Horoscop 2015 TAUR - Intrati in negocieri cu partenerii de afaceri, sa puneti pe hartie costurile si restul conditiilor care vor face posibila o colaborare si se poate sa bateti palma. O problema de sanatate se poate rezolva cu conditia s-ajungeti la medic si sa urmati si recomandarile lui, sa luati un tratament.

Horoscop 2015 GEMENI - Poate v-ati propus sa va petreceti mai mult timp liber cu familia, cu copiii, si faceti vreo rezervare la vreo agentie turistica sa plecati pentru cateva zile, poate de vineri incolo. E posibil sa va iasa-n cale o persoana care sa intruchipeze idealul vostru si sa dati o sansa iubirii voastre.

Horoscop 2015 RAC - Se fac presiuni sa incheiati o situatie, sa semnati un contract sau sa demarati un proiect si totul o sa se desfasoare intr-un ritm mai lent, c-apar unele piedici. Foarte posibili musafiri spre orele serii, dar daca vreti sa luati putin aer poate iesiti la o plimbare in parc - cu totii.

Horoscop 2015 LEU -O sa vi se aprobe un credit bancar, sa luati niste bani ca sa cumparati ceva scump, sa platiti o taxa la scoala pentru voi sau pentru copii. Vesti bune, o invitatie la film, la o plimbare, sfera sentimentala e animata si o sa va simtiti in elementul vostru.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Horoscop zilnic 30 august 2015. Balantele se distreaza pe litoral, iar Leii si Gemenii sunt invitati la o aniversare
Horoscop zilnic 30 august 2015. Balantele se distreaza pe litoral, iar Leii si Gemenii sunt invitati la o aniversare

Horoscop zilnic, 30 august 2015, prezentat de Neti Sandu. Balantele dau o fuga pana la mare, iar Gemenii si Leii sunt invitati la un botez sau o aniversare.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital
Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă
Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii.