Horoscop zilnic 29 iunie 2015. Astazi, Varsatorii primesc bani si recompense, iar Pestii isi fac planuri de vacanta

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56

Horoscop zilnic, 29 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa ne lasam purtati de inspiratie si vom face unele lucruri asa cum simtim, ne vom racorda la armonia universala ca sa nu facem nota discordanta, sa fim parte din acest tot.

 

Horoscop 2015 RAC - Aveti o sansa de a-i convinge pe sefi sa va acorde un supliment salarial, sa va aprobe un transfer dintr-un departament in altul sa treceti pe alta tura. Se poate sa va-nscrieti la niste cursuri speciale, sa dati un examen, sa publicati un articol, o carte.

Horoscop 2015 LEU - Se poate sa primiti o oferta de colaborare si sa-ncepeti lucrul, sa castigati mai multi bani de-aici inainte sa va bucurati de prosperitate. Va pregatiti de o iesire in lume, poate e un proiect pentru publicul larg si o sa aveti un mare castig de imagine.

Horoscop 2015 FECIOARA - O sa puteti duce la bun sfarsit tot felul de probleme mai mici sau mai mari care v-au stat pe creier de multa vreme si-abia acum isi vor gasi rezolvarea. Intrevedere cu un partener de afaceri, un angajator si o sa fie cu succes, Marele Benefic, Jupiter o sa fie de partea voastra.

Horoscop 2015 BALANTA - Se poate sa incasati niste bani pe care trebuia sa-i luati acum cateva luni si o sa completati golurile din gospodarie, mai platiti o taxa. Ati putea prelungi un contract sau sa demarati un nou proiect ca sa va asigurati banii de rate, facturi, taxe scolare.

Horoscop 2015 SCORPION - Exista o motivatie interioara care va face sa va luptati pentru un tel, sa va luati o casa, ori poate sa va cumparati o masina, sa plecati in concediu cu familia. Intalnire cu cei din familia largita si poate puneti mana de la mana sa organizati o nunta sau un botez.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Va puteti interesa de o vanzare - cumparare, poate apelati la o agentie imobiliara, daca nu se va ivi ocazia, din senin si sa nu mai fie nevoie sa achitati comision. O sa puteti recupera macar o parte din banii imprumutati si o sa insistati in scris pana-i primiti pe toti.

Horoscop 2015 CAPRICORN - O sa-i dati de capat unei chestiuni de ordin juridic, poate achitati si niste taxe, ca sa puteti merge mai departe sa va castigati drepturile pe care le meritati. Poate iesiti la o cafea cu partenerul de cuplu sa luati in discutie responsabilitatile care va convin fiecaruia pentru ca relatia sa mearga "ceas".

Horoscop 2015 VARSATOR - Se poate sa primiti un castig, sefii va recompenseaza pentru ce ati realizat in ultima vreme si va fi un bun stimulent pentru mai tarziu, sa faceti treaba buna si in continuare. In orice moment se poate repara o relatie care se cam pierduse pe drum si o sa va-ndreptati chiar spre o casatorie.

Horoscop 2015 PESTI - Poate o sa definitivati o situatie profesionala si o sa stiti ce anume aveti de facut de-aici incolo, poate vi se dau si niste sarcini in plus si-o sa luati si bani. Poate vi s-au rezervat bilete intr-o statiune turistica si o sa faceti rost de bani ca sa plecati cu ai vostri in concediu.

Horoscop 2015 BERBEC - Va poate intra o suma de bani in cont si o sa mai strangeti bani ca sa va cumparati o locuinta, poate apelati chiar, la un credit bancar. O sa va ocupati si de voi, va luati abonament la o baza de agrement, va duceti in week-end pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul.

Horoscop 2015 TAUR - O sa primiti un raspuns de la un angajator sau de la o comisie de examinare si o sa urcati pe scara sociala, o sa va reinventati, sa nu ratati momentul. Poate o s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care vrea sa va convinga sa semnati un contract de munca.

Horoscop 2015 GEMENI - Se contureaza o serie de reusite, atat in plan profesional cat si personal si o s-ajungeti la un nivel care o sa va situeze mai sus in clasament, in societate. E posibil sa mai incasati niste bani si sa v-ajunga pentru plata ratelor, a facturilor si sa va ramana si de buzunar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO