Horoscop zilnic, 23 iunie 2015. Berbecii reinnoada o relatie, iar Capricornii pot primi o promovare la locul de munca

Ultima actualizare: 26-06-2015 07:08

Horoscop zilnic, 23 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. Poate reusim sa ne mai si relaxam, asa, printre picaturi, sa visam la acele lucruri pe care o sa ni le putem face, chiar noi, cadou si mai spargem stresul in bucatele.

Horoscop 2015 RAC - E de perfectat o situatie si sa va mutati la alta adresa ori la alt serviciu, se schimba ceva in bine in viata voastra, poate in familie. Ati putea insista pe langa sefi sa va dea acei bani pe care vi i-au promis, sa nu treaca sansa pe langa voi.

Horoscop 2015 LEU - O stare de bine cu care n-o sa va mai intalniti prea curand si ar fi minunat daca ati mentine cat mai mult acest vibrato din sfera emotionala. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa traiti clipe de neuitat, care sa duca si la casatorie.

Horoscop 2015 FECIOARA - Aveti un obiectiv de atins, dar pare ca se-ndeparteaza - poate cereti ajutorul celor din jur si scurtati drumul si timpul pana la reusita. Invitatie la plimbare, la un spectacol, la un film, cineva o sa va faca o surpriza placuta.

Horoscop 2015 BALANTA - Se poate sa vi se dea OK-ul pentru o munca bine platita si sa dati tot ce-aveti mai bun, sa iasa un lucru de cea mai buna calitate. O sa dati de niste oameni care vor sa va implicati intr-un proiect care v-ar propulsa intr-o etapa superioara in cariera.

Horoscop 2015 SCORPION - Va pregatiti de o deplasare v-asteapta cineva in alta localitate si poate puneti la cale o afacere, sa va asigurati un venit consistent sa puteti sustine familia. Increderea in fiinta iubita este, oarecum, umbrita de o veste, un comentariu, poate v-ajunge ceva la urechi sau e doar imaginatia voastra.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Foarte posibila intrevedere cu niste parteneri de afaceri ori cu cineva de la banca sa vedeti cum ati putea lua un credit sau sa amanati o rata, poate. Se poate sa luati parte la un eveniment la care veti face cunostinta cu niste oameni cu care veti pastra legatura.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Poate veniti cu o idee ingenioasa ca sa va consolidati pozitia la slujba, sa figurati, chiar, pe lista de promovare, sa capatati o functie de conducere. O sa revina cu o oferta de lucru un angajator si daca aveti suficient curaj o sa va lansati intr-o aventura profesionala.

Horoscop 2015 VARSATOR - O veste buna legata de banii pe care-i veti primi, s-o fi gasit vreun sponsor care sa va finanteze un proiect si-o s-aveti cu ce sa plecati in vacanta. O iesire in lume, poate are loc un eveniment monden, poate are legatura si cu serviciul si o sa va distrati.

Horoscop 2015 PESTI - Se poate s-aveti o explicatie cu fiinta iubita si sa va lasati invaluiti ca-ntr-o vraja de ce vi se spune - deocamdata, dup-aceea mai vedeti. Poate v-ar prinde bine o plimbare, s-ajungeti la un film, la un spectacol, la o expozitie sa scapati de stres.

Horoscop 2015 BERBEC - O sa perfectati niste acte ca sa puteti pleca fie la munca, fie la distractie, in strainatate, reinnoiti buletin, pasaport, vreo incredintare a copilului ori altceva. O iesire in doi poate resuscita o relatie care n-a prea fost cultivata, dar acum promite - merita sa incercati.

Horoscop 2015 TAUR - Poate-o sa lucrati la ceva care sa va destinda si-o sa lasati treburile complicate pe alta data, c-o sa aveti mai mult succes pe latura creativa. Foarte posibil musafir care sa va faca sa uitati de munca, rate, facturi si angoase existentiale.

Horoscop 2015 GEMENI - S-ar putea sa mai aveti ceva de lucrat la propria imagine, sa aduceti un plus de prospetime cu o tunsoare, un mers la sala ori la plaja undeva. Va-nscrieti poate la niste cursuri de vara ori va ocupati de copii, sa-ncheie cu bine anul scolar, universitar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO