Horoscop zilnic, 21 iulie 2015. Racii au parte de sansa vietii lor, iar pe Tauri ii asteapta un castig financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. E o conjunctura favorabila semnarii contractelor de orice fel si sa ne eliberam de grijile care ne-au dat insomnii, dureri de cap, nelinisti si sa incepem o viata noua.

Horoscop 2015 RAC - O sa definitivati o situatie, sa luati banii pe care-i meritati, sa primiti postul pe care vi l-au promis, sefii, si sa urcati in clasamentul de la slujba. Se poate sa dati avansul pentru o casa, poate chiar va mutati, va luati mobila noua si o sa va bucurati de viata.

Horoscop 2015 LEU - E momentul sa va reinventati, sa incepeti o specializare sau sa va duceti la alt serviciu care sa va ofere cele mai mari satisfactii profesionale. E bine sa va ingrijiti de sanatate, sa va luati tensiunea daca stiti ca aveti ceva probleme cu inima, cu presiunea arteriala.

Horoscop 2015 FECIOARA - Se poate sa luati o decizie referitoare la o echipa cu care lucrati in particular si sa vedeti daca va incadrati in normele impuse de membrii acelui grup. Va bate gandul sa va casatoriti dar trebuie sa va asigurati ca aveti resursele financiare necesare si ca o sa gasiti si loc la restaurant.

Horoscop 2015 BALANTA - Poate o sa luati niste bani care sa va faca si mai placut concediul, o sa vi-l prelungiti chiar cu niste zile in plus ca va puteti odihni ca lumea. O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va construiti pas cu pas relatia si sa duceti o viata mult mai buna decat pana acum.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Horoscop 2015 SCORPION - Poate faceti o rezervare la un hotel in tara sau in strainatate ca sa va duceti cu familia, sa va eliberati de toate stresurile, sa va revigorati. Poate va interesati de cursurile pe care vreti sa le urmati acum, sau la toamna, sa stiti cat costa si daca va convin toate conditiile.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O sa preferati o situatie care tine de acte, va duceti la notar, platiti taxele necesare legalizati o chestiune mai veche referitoare la o proprietate. Va asteapta cineva la un gratar sau sa petreceti cateva zile in alt oras, sa nu care cumva sa treaca vacanta fara sa va vedeti.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Va puteti da acordul pentru un job sau ca sa vindeti o casa, ori masina o fi fost pusa la vanzare si o sa puneti banii la ciorap. O sa aflati cu ce ganduri vine spre voi o persoana care pretinde ca vrea sa formati un cuplu si o sa va puneti si voi punctul de vedere.

Horoscop 2015 VARSATOR - Poate bateti palma pentru un nou serviciu, va straduiti sa ramaneti in centrul atentiei sa va asigurati locul intai in sfera cariera. Va cumparati lucruri noi pentru casa, unii dintre voi poate chiar faceti un schimb de locuinta, sa va sporiti confortul.

Horoscop 2015 PESTI - O sa va caute niste fosti colaboratori sa reluati o activitate care va poate propulsa mai sus in ierarhia de la serviciu si sa luati mai multi bani. Se poate sa primiti un accept intr-un club exclusivist si sa desfasurati o activitate care sa va puna in valoare creativitatea.

Horoscop 2015 BERBEC - Se poate sa va pregatiti de un botez, poate sunteti nasi, oricum o sa fie alergatura dar o sa va dati peste cap sa iasa totul asa cum va doriti. Foarte posibil tete a tete, aveti multe sa va spuneti si sa luati o decizie pe termen lung.

Horoscop 2015 TAUR - O sa primiti o confirmare dintr-un birou de sef si o sa va puteti atinge un obiectiv, sa luati si bani, sa va asigurati un castig financiar stabil. Prietenii insista sa va vedeti mai des, dar ca de fiecare data va luati cu treaba pe-acasa si amanati mondenitatile.

Horoscop 2015 GEMENI - Au aparut din senin mai multe oferte de lucru si o sa trebuiasca sa faceti o alegere, mai ales daca erati in cautarea unui loc de munca sau al unuia si mai bun. O sa puteti cumpara diverse lucruri - in rate - si sa va puneti casa la punct, sa puteti pleca si intr-un mic concediu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.