Horoscop zilnic, 20 iulie 2015. Vesti mari pe plan sentimental pentru Pesti si schimbari profesionale pentru Lei

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 19 iulie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa ne ingrijim de casa, de familie, o sa le asiguram alor nostri tot ce si-au dorit, ne interesam si de concediu, sa luam o gura de aer proaspat de pe undeva si sa ne refacem fortele.

Vibratia zilei este 2 si partenerul de cuplu o sa ne fie cel mai bun sprijin.

Horoscop 2015 RAC - Va reusesc demersurile care tin de munca de echipa si o sa va faceti planuri cu bataie lunga sa mai lucrati si anul viitor la proiectul care acum va aduce bani. Va dati intalnire cu o persoana care inseamna enorm pentru voi si o sa aflati ce simte, daca va impartaseste dragostea omul respectiv.

Horoscop 2015 LEU - O posibila avansare la locul de munca si s-ar putea sa vina de la sine, fara examen, si se contureaza si o marire de salariu pe deplin meritata. Se contureaza armonie in relatia de cuplu, toate neintelegerile vor fi date uitarii si o sa fiti impliniti sufleteste.

Horoscop 2015 FECIOARA - Se observa ceva agitatie la serviciu si poate va mutati de pe un post pe altul sau o sa fiti incarcati cu alte responsabilitati, de care o sa va achitati onorabil. O idee prinde contur si o sa puneti pe picioare o afacere, cu sustinere din partea unor sponsori.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop 2015 BALANTA - O sa puteti obtine o semnatura cu parafa pe un act de vanzare-cumparare sau la angajare ori la vreo scoala, se desfinteaza o situatie. Bun moment sa lamuriti o problema sentimentala, sa faceti un pas spre impacare sau spre casatorie chiar.

Horoscop 2015 SCORPION - Posibila intalnire care o sa lase lungi ecouri in viata voastra sentimentala si o sa vi se modifice telul in viata, ca veti gandi pentru doi. O sa reluati o negociere si veti da raspunsul referitor la o angajare, ca sa stiti unde o sa va prinda toamna, la ce patron.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O reusita la nivel de grup, s-a incheiat o activitate care v-a solicitat serios in ultima perioada de timp si o sa va apucati de proiecte noi.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Va puteti depasi limitele si sa faceti lucruri de care nu v-ati fi crezut in stare si-o sa intrati intr-o alta categorie, superioara, numarul 1. Poate va convinge cineva din strainatate sa lucrati impreuna acolo, sau aici, depinde doar de ce hotarati voi.

Horoscop 2015 VARSATOR - Se poate sa vi se dea mai mult de lucru tocmai pentru ca veti pleca in concediu si o sa munciti in ritm alert ca sa incheiati toate socotelile. Banii de care v-ati plans o sa soseasca si o sa va bucurati de stabilitate financiara o buna bucata de vreme.

Horoscop 2015 PESTI - Poate-ar fi bine sa evitati cheltuielile mari, sa aveti bani de vacanta si sa nu trebuiasca sa va imprumutati cand va intoarceti de la odihna. Relatia sentimentala poate avansa spre logodna, iar in cazul unora dintre voi spre casatorie.

Horoscop 2015 BERBEC - Se poate sa gasiti o oferta de ultim moment la niste bilete de vacanta si sa faceti pregatirile din mers, ca sa nu ratati sejurul. Se poate sa va dati intalnire in oras cu prietenii, poate vreti sa puneti la punct niste activitati de grup, de timp liber probabil.

Horoscop 2015 TAUR - Va puteti asocia cu niste oameni dispusi sa puna umarul la o munca dificila si sa va achitati onorabil de toate obligatiile, sa aveti parte de succes. Poate faceti un efort suplimentar sa va intelegeti cu toata familia, in special cu partenerul de cuplu, sa fie armonie in cuplu.

Horoscop 2015 GEMENI - Poate veniti cu ceva idei noi, ingenioase la seriviciu si o sa castigati bani in plus, poate veti lucra si in colaborare si o sa va bucurati de mai mult prestigiu. Poate ca ganditi la un job in strainatate sau sa va mai luati si altceva de lucru sa aveti de rate, facturi, taxe scolate si altele.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.