Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2015. Gemenii au parte de o reusita pe plan profesional, iar Scorpionii primesc bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. Se pot intampla lucruri importante, sa semnam acte, sa facem o achizitie de valoare, sa luam o decizie serioasa cu privire la relatia de cuplu, si sa ne bucuram de ce-am realizat pana acum.

Vibratia zilei este 11, numar maestru si o sa avem inspiratie, o sa stim ce alegeri sa facem.

Horoscop 2015 SCORPION -Noutati, vi se aproba o cerere, vi se acorda o suma de bani care v-ar salva dintr-o situatie delicata si o sa fiti mult mai degajati. Se regleaza o chestiune contractuala si o sa va luati banii care erau trecuti in acte si or sa vi se respecte si celelalte dorinte.

Horoscop 2015 SAGETATOR -O sa va eliberati de niste griji,referitoare la bani si o sa luati tot ce v-ati propus pentru casa si ai vostri, fara sa mai recurgeti la vreun imprumut. E posibil sa luati o decizie referitoare la relatia de cuplu si sa faceti tot ce va sta in putinta sa fiti impreuna cu omul drag.

Horoscop 2015 CAPRICORN -Poate va combinati cu niste oameni de afaceri care mizeaza pe un proiect care o sa va aduca bani si ceva de lucru si in continuare, pe cat posibil. Sunt niste oameni care vor sa faca parte din universul vostru si pe care-o sa-i acceptati, ca aveti niste lucruri in comun.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Horoscop 2015 VARSATOR -O sa va bucurati de o iesire in lume, poate vizionati un film, ajungeti la o piesa de teatru, la o expozitie sau e vreun eveniment monden. Or sa apara si banii pentru care ati facut demersuri in forta acum vreo luna si ceva si o s aveti de cheltuiala.

Horoscop 2015 PESTI -Foarte posibila confirmare de la drum, se-anunta cineva in vizita sau poate va convinge sa va duceti voi in plimbare, intr-un week-end, daca nu pentru mai multe zile. Relatia voastra de cuplu devine din ce in ce mai stabila si se poate, pana la sfarsitul anului viitor sa va casatoriti.

Horoscop 2015 BERBEC -Se rezolva o problema cu banca, luati un credit, stingeti un altul, scoateti, puneti niste bani, ca sa le fiti de ajutor alor vostri, copiilor. Poate va luati cateva zile libere sa va-ngrijiti de sanatate, sa dormiti mai mult, sa va odihniti, sa va refaceti fortele.

Horoscop 2015 TAUR -Poate semnati un contract de munca, primiti OK-ul din strainatate, ca sa lucrati ori sa aprofundati niste studii si o sa stiti in ce directie mergeti. O s-ajungeti la o intelegere cu partenerul de cuplu si lasati in urma lucrurile care au daunat relatiei voastre.

Horoscop 2015 GEMENI -O reusita in plan profesional, poate vi se mareste salariul, luati o prima, vi se dau bonuri valorice, masina la scara, abonament la o sala de sport. Poate aflati care a fost cauza unei dureri,va parvine buletinul de analize medicale si vi se recomanda niste medicamente.

Horoscop 2015 RAC -Poate asistati la o cununie civila sau e ziua cuiva de nastere pare sa fie ceva festiv si care sa v-aduca la masa cu numerosi cunoscuti si necunoscuti. E momentul sa va faceti planuri de casatorie, de adus pe lume un copil si de implinit niste visuri.

Horoscop 2015 LEU -V-ati putea cumpara diverse lucruri pentru casa, in rate si sa ramaneti cu banii in buzunar, sa aveti pentru cheltuielile zilnice, sa nu cereti nimanui bani cu imprumut. Poate incepeti un tratament care sa va vindece, sa va dea un tonus mai bun si poate sa va pregateasca pentru postura de parinti.

Horoscop 2015 FECIOARA -Poate vi s-au semnat niste acte si aveti dreptul sa profesati, sa luati un salariu mai bun, sa va mutati in casa noua, chiar si cu chirie. Sfera intelectuala e stralucitoare si o sa treceti cu bine de examene, interviuri, o sa obtineti un alt statut.

Horoscop 2015 BALANTA -O suma de bani care poate fi doar inceputul unor castiguri care vor veni lunar ca ati stiut ce alegeri sa faceti ca sa va asigurati banii pentru un trai decent. Poate semnati un act de vinzare-cumparare si o sa fie ceva alergatura pina intrati in posesia lui dar o sa-ncepeti o viata noua.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Venus in zodia Balantei
Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Venus in zodia Balantei

Venus a ajuns in zodia Balantei, parteneriala, in domiciliu. Ce inseamna aceasta miscare pentru toate zodiile, la sfarsit de an, aflati la Horoscop cu Neti si Elena. 

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.