Horoscop zilnic, 1 octombrie 2015. Balantele incep o afacere, iar Sagetatorii avanseaza in cariera

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa ne cam coste timp, energie ca sa smulgem o aprobare, banii pe care-i meritam, trebuie insistat ca sa ne atingem scopurile, pentru ca altfel sansele trec pe langa noi si nu se mai intorc.

Vibratia zilei este 1 si e bine sa reluam ceva pentru care ne-am mai zbatut candva.

Horoscop 2015 BALANTA -Se rezolva probleme mai vechi si o sa avansati cu proiectele care v-au tinut in loc, o sa dezvoltati o afacere de pe urma careia o sa castigati bani frumosi. O sa va ocupati si de voi, poate va duceti la medic, va faceti un set de analize de laborator, va programati si la tuns, la stilist.

Horoscop 2015 SCORPION -Intrevedere cu cineva care v-ar putea ajuta sa lucrati ce va place, sa va transferati in alta grupa de studiu, ca sa va urmati crezul. Se asteapta un raspuns de la voi, sa se stie daca veti lucra intr-o combinatie anume sau nu va incumetati la asa ceva.

Horoscop 2015 SAGETATOR -Vi se incredinteaza o functie, poate vi se mareste salariul, apar niste recompense care spun ceva despre aprecierea sefilor. O persoana importanta, cu functie, va poate intinde o mana de ajutor si sa obtineti o aprobare care sa va deschida o noua perspectiva in afaceri.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 CAPRICORN -Se poate sa negociati o angajare sau vindeti ceva si tineti la pret, o sa mai si lasati, daca simtiti ca e cazul si o sa fie toata lumea multumita. V-au ramas niste acte neparafate si aveti nevoie sa deschideti niste usi, sa va croiti un loc mai sus in cariera.

Horoscop 2015 VARSATOR -Reinnoiti abonamente, contracte, v-apucati de o activitate care sa va dea o energie suplimentara, sa va insufle chef de viata si de facut lucruri noi. Ati putea primi ceva in dar sau sa vi se faca un discount la cumparaturi - or sa fie niste beneficii.

Horoscop 2015 PESTI -O sa beneficiati de un ajutor, o sponsorizare, de oameni pe care va puteti baza - la modul cat se poate de serios - la treaba, sa formati o echipa-de succes. O sa incasati niste bani si puteti face unele achizitii, sa rezolvati problemele casei, ale familiei.

Horoscop 2015 BERBEC -Se poate sa gasiti ceva de lucru in colaborare cu parteneri straini, eventual, si sa va mearga mult mai bine din punct de vedere financiar. Ati putea face cunostinta cu cineva alaturi de care viata sa fie mai frumoasa si sa ajungeti, pana la anul, pe vremea asta, si la casatorie.

Horoscop 2015 TAUR -Ati putea primi un accept, sa va angajati undeva, sa definitivati o situatie care sa va permita o avansare, sa va bucurati de stima sefilor, a colegilor. Binear fi sa va ingrijiti si de sanatate, sa faceti niste investigatii medicale, sa stiti cum stati, ce aveti de tratat.

Horoscop 2015 GEMENI -O sa perfectati niste acte ca sa va puteti inscrie la niste cursuri, la examene, poate va transferati undeva, trebuie lamurita o situatie care v-a tinut incurcati. Se poate sa le fiti de ajutor unor persoane care au nevoie de cate ceva, si pentru voi o sa fie o simpla interventie.

Horoscop 2015 RAC -Faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung banii sa luati ceva util pentru casa, ori sa faceti o rezervare la un hotel, intr-o statiune turistica, unde sa plecati in weekend. O sa primiti un raspuns favorabil de la un juriu, ca ati luat un examen, ca ati obtinut un post de conducere sau o angajare.

Horoscop 2015 LEU -Sunteti pe punctul de a face o schimbare in viata voastra si o sa aveti succes, o sa creasca increderea in voi, si o sa deveniti mult mai stapani pe situatie. Se poate sa lucrati la ceva in particular si sa castigati bani, fara sa va afecteze tot timpul liber -va ramane si pentru familie.

Horoscop 2015 FECIOARA -Se poate sa vi se propuna ceva nou de lucru la serviciu si sa vi se adauge si niste bani la salariu si sa treceti la un alt nivel, din punct de vedere profesional. Vi se poate aproba un credit bancar sau un transfer la alta scoala sau serviciu si o s-aveti un cu totul alt regim de viata.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Zodia Balantei va fi placa turnanta a acestui sfarsit de an. De pe 23 septembrie Soarele intra in zodia Balantei unde va sta o luna.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.